JULIJA JE SLUČAJNO NAŠLA JEDNU SLIKU NA INSTAGRAMU I NJEN BRAK BIO JE GOTOV: Život joj se srušio kao kula od karata!

Autor: N.J.

Lifestyle

31.10.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučajno je otkrila strašnu istinu.

JULIJA JE SLUČAJNO NAŠLA JEDNU SLIKU NA INSTAGRAMU I NJEN BRAK BIO JE GOTOV: Život joj se srušio kao kula od karata!

Foto: Shutterstock

Besna devojka

Uzbuđenje i šok zavladali su životom Julije Agranovič kada je jednog jutra prelistavajući svoj Instagram profil naišla na fotografiju koja joj je promenila život. Na fotografiji je bio pogled kroz prozor njene spavaće sobe, ali ne na njenom profilu, već na profilu druge žene - Vlade Abramovič, koja je inače ljubavnica njenog supruga.

To je bio samo početak. Kada je prelistala njen profil shvatila je da je to ljubavnica njenog supruga, a takođe je "naletela" i na fotografije Vlade sa njenim suprugom.


Šokirana ovim otkrićem, Julija se odmah suočila sa suprugom koji je sve porekao, tvrdeći da je Vlada samo devojka njegovog prijatelja. Ali to nije bilo dovoljno da ubedi Juliju, koja je odlučila da se suoči direktno sa njegovom ljubavnicom. U komentaru ispod fotografije, Julija je napisala:

- Predivan pogled iz spavaće sobe mog supruga.

Foto: Shutterstock

Žena je slučajno pronašla sliku njenog supruga sa ljubavnicom


Nakon ovog komentara, Vlada je ugasila svoj Instagram profil, ali je na drugoj društvenoj mreži priznala da je spavala s Julijinim mužem. Uz izjavu da nije kriva jer nije ona ta koja je zauzeta.

Ipak, istina je na kraju definitivno isplivala na površinu, jer je Julijin suprug priznao da je imao nekoliko ljubavnica dok su bili razdvojeni, ali da je uvek bio iskren s njima o svom bračnom statusu. Ipak, Julija nije mogla da oprosti i odlučila je da se razvede.

Nakon što je Julija ispričala svoju priču u jednom TV šou programu, dobila je podršku mnogobrojnih žena i otkrila da su se javile i druge ljubavnice njenog supruga. Julija je zaključila da se ljudi poput njenog supruga nikada neće promeniti i da je bolje da se razdvoje pre nego što dobiju dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading