ZABORAVITE SVE SCENE AKCIONIH FILMOVA KOJE STE GLEDALI: Ovo je najjača policijska potera IKADA! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.11.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnoviji video koji je obišao internet predstavlja nesvakidašnju policijsku poteru motociklista kroz uske ulice brazilskog grada Osaska. Događaj se odigrao 2021. godine, a snimak je napravio policajac motociklista koji je učestvovao u poteri.

ZABORAVITE SVE SCENE AKCIONIH FILMOVA KOJE STE GLEDALI: Ovo je najjača policijska potera IKADA! (VIDEO)

Foto: Printscreen Daily Mail

U video snimku, begunac voži Hondu KSRE od 300 kubika sa suvozačem na zadnjem sedištu. Policijac motociklista juri poteri za njim, sledeći ga kroz uske uličice grada. Snimak prikazuje njih dvoje kako izbegavaju automobile, autobuse, pa čak i druge policijske automobile. Potera je napeta i puna adrenalina, sa motociklistom i policajcem koji lete kroz ulice i izbegavaju prepreke.

 

Unknown ObjectUprkos nizu napetih momenata i skorim promašajima, policajac uspeva da ostane na repu bežećeg muškarca. Na kraju potere,  muškarac pada na usku, pešačku stazu, skida kacigu i predaje se oficiru policije.

 

Video je postalo viralan ove godine, privlečući pažnju mnogih gledalaca i komentatora na mrežama. Komentari i reakcije na video idu od začuđenosti ljudi koji su ga gledali do izraza poštovanja za veštinu policajca i motocikliste u ovakvoj napetoj situaciji.

Snimak je podeljen na različitim onlajn platformama, a njegova popularnost brzo raste, atraktivnost kasnijim komentarima i reakcijama.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading