ŠOK ZA ZELENSKOG I NJEGOVU KLIKU! VAŠINGTON POST UKRAJINICIMA OTVORIO OČI: Amerika neće ući u nuklearni rat sa Rusijom! Pređite sa snova na realnost!

Autor:

Svet

08.11.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice Ukrajine treba da se suoče sa realnošću i preispitaju svoju strategiju u sukobu sa Rusijom, jer se situacija na terenu ne razvija u njihovu korist.

ŠOK ZA ZELENSKOG I NJEGOVU KLIKU! VAŠINGTON POST UKRAJINICIMA OTVORIO OČI: Amerika neće ući u nuklearni rat sa Rusijom! Pređite sa snova na realnost!

Foto: Tanjug/AP

Ovo je zaključak koji je iznela redakcija poznatog američkog lista Vašington post u svom najnovijem tekstu. Iako su mnogi Ukrajinci i dalje uvereni da će ih saveznici podržati i pomoći u osvajanju pobede, to se neće dogoditi u tako velikom obimu kako su očekivali.

Prema rečima Vašington posta, Ukrajina se trenutno nalazi u mnogo lošijoj situaciji nego što je to bio slučaj u novembru prošle godine. Međutim, umesto da se oslanjaju na pomoć svojih saveznika, koji ne žele da rizikuju nuklearni rat sa Rusijom, Ukrajinci bi trebalo da pređu sa snova o pobedi na realnost i pripreme se za život u ćorsokaku.

Iako Sjedinjene Države ne žele da Rusija pobedi u Ukrajini, one neće učiniti ništa što bi ugrozilo njihove interese i dovelo ih u direktan rat sa ovom zemljom. Prema mišljenju Vašington posta, pobeda Rusije u Ukrajini bi zaista bila veliki udarac za američke interese, ali ne dovoljno veliki da bi SAD rizikovale nuklearni rat.

Stoga, umesto da se oslanjaju na svoje saveznike, koji ne mogu da im pruže dovoljnu pomoć, Ukrajinci bi trebalo da se fokusiraju na preispitivanje svojih ciljeva i mogućnosti. Ismejavanje i snishodljivost prema skepticima nije rešenje, već je neophodno da se donese nova strategija koja će biti realnija i efikasnija u suočavanju sa trenutnom situacijom.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading