TRAGEDIJA U RUMUNIJI: 17-mesečni dečak stradao kada ga je pregazio policijski automobil dok su roditelji razgovarali sa policijom

Autor:

Svet

04.11.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak uvece u Braili, gradiću u Rumuniji, dogodila se tragedija kada je policijski automobil pregazio 17-mesečnog dečaka

TRAGEDIJA U RUMUNIJI: 17-mesečni dečak stradao kada ga je pregazio policijski automobil dok su roditelji razgovarali sa policijom

Foto: Shutterstock

Dečak se igrao sa svojom braćom i sestrama ispred svog doma, dok su njegovi roditelji razgovarali sa policajcem u sklopu nekog zadatka. U jednom trenutku, dečak je neočekivano stao ispred terenca koji je bio parkiran na mestu gde se igrao.

Kako je policajac krenuo sa mesta, nije primetio dečaka i u jezivoj nesreći ga pregazio prednjim levim točkom. Na zalost, dečaku nije bilo spasa i hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt na licu mesta. Ubrzo su stigli i ostali policajci, kao i ekipa hitne pomoći koja je pokušala reanimaciju, ali bezuspešno.

Policija je pokrenula istragu o ovom tragičnom događaju, a prema prvim informacijama, alkohol nije bio prisutan u krvi policajca koji je upravljao vozilom. Medutim, kako prenose rumunski mediji, on je ipak bio podvrgnut alkotestiranju kako bi se isključila ova mogućnost. Slučaj je predat nadležnom tužilaštvu koje će sprovesti dalju istragu.

Ova nesreća je potresla celu zajednicu u Braili, a posebno porodicu nesrećnog dečaka koja je ostala bez svog najmlađeg člana. Ovaj događaj je još jedan podsetnik na važnost opreznosti i pažnje prilikom upravljanja vozilom, posebno kada se nalazimo u blizini dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading