VAGNEROVCI SE VRAĆAJU NA FRONT: Ruski plaćenici spremni za novu bitku u Ukrajini! Regrutuju nove borce, primaće samo NAJBOLJE

Autor:

Svet

30.10.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon meseci špekulacija i glasina, vojnici grupe Vagner najavili su svoj povratak na front.

VAGNEROVCI SE VRAĆAJU NA FRONT: Ruski plaćenici spremni za novu bitku u Ukrajini! Regrutuju nove borce, primaće samo NAJBOLJE

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Ova jedinica, poznata po svojoj neustrašivosti i efikasnosti, spremna je da se suoči sa najvećim izazovima na terenu. Saopštenje o njihovom povratku objavljeno je na jednom od zvaničnih Telegram kanala grupe.

Vagnerovci su jasno istakli da regrutuju nove borce, ali su i naglasili da će samo najbolji među njima imati privilegiju da se pridruže njihovim redovima. Zabranjen je povratak vojnicima koji nisu dostigli visoke standarde i koji nisu pokazali dovoljno hrabrosti i veštine na terenu.

Ova jedinica, koja će sada postati zvanična jedinica Ruske garde, zadržaće istu strukturu, operativne procedure i komandante. To znači da će se vagnerovci vratiti u zonu borbenih dejstava u Ukrajini, spremni da se suoče sa neprijateljem.

Poziv za zaposlene iz rezervnog sastava, kao i prijem novih članova, već je u toku. Svi potpisnici ugovora će morati da prođu obaveznu jednomesečnu obuku, bez obzira na njihovu prethodnu vojnu karijeru. Ova jedinica želi samo najbolje među najboljima.

Važno je napomenuti da će nova baza biti izgrađena na teritoriji fronta, što će omogućiti vagnerovcima brži pristup žarištima sukoba. Međutim, njihovi zadaci jurišnih aviona u Belorusiji i Africi ostaju nepromenjeni.

Jedna od glavnih pretpostavki je da će se vagnerovci fokusirati na najveći ukrajinski vojni okrug Oružanih snaga Ukrajine. Ova jedinica je već ranije pokazala izuzetne rezultate u sličnim operacijama, stoga ne čudi što su izabrani za ovaj izazov.

Vagnerovci su postali legenda u svetu vojne taktike i borbe. Njihova hrabrost, veštine i predanost čine ih jedinstvenim i nezaustavljivim snagama na terenu. Dok se pripremaju za povratak u akciju, mi ne možemo da ne budemo impresionirani njihovom posvećenošću i hrabrošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading