GOREĆE EVROPA KAD SE DIGNE 50.000.000 MUSLIMANA: Jedan od glavnih Putinovih ideologa pre nekoliko dana šokirao svet

Autor:

Svet

28.10.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Dugin: Mnogi svetski lideri će umreti, pojaviće se novi radikalniji.

GOREĆE EVROPA KAD SE DIGNE 50.000.000 MUSLIMANA: Jedan od glavnih Putinovih ideologa pre nekoliko dana šokirao svet

Foto: Tanjug/AP

Kada se podigne 50 miliona muslimana, koliko ih ima u zapadnoj Evropi, videćemo krvavi pakao kakav do sada nismo videli.

Ovo tvrdi Aleksandar Dugin, ruski filozof i jedan od glavnih savetnika i ideologa Vladimira Putina.

Treći svetski rat je uveliko počeo, ali će se to prepoznati tek za nekoliko meseci, tvrdi još on u opširnom tekstu napisanom pre nekoliko dana, a koji je za povod imao događanja na Bliskom istoku.

Ćerka Darja razneta u eksploziji

Republika

Foto: Tanjug/AP

Darja Dugin

Filozof Aleksandar Dugin bio je cilj operacije ukrajinskih tajnih službi, u kojoj je poginula njegova ćerka Darja (29) u avgustu prošle godine, objavio je Vašington post, pozivajući se na američke i ukrajinske izvore u vladi. Prema njima, ukrajinske specijalne službe su od početka rata s Rusijom odgovorne i za desetine drugih ubistava, među kojima i ratnog reportera Maksima Fomina, poznatog pod pseudonimom Vladlen Tatarski. Vašington post navodi da su zločini koje je izvršila Spoljno-obaveštajna služba Ukrajine zakomplikovali saradnju sa CIA, izazivajući napetost u Kijevu i Vašingtonu.
- Konkretno, CIA je isporučila Kijevu napredne sisteme za praćenje, američki instruktori obučavali su ukrajinsko obaveštajno osoblje, kako u SAD tako i u Ukrajini - pišu Amerikanci.

RUSI NE ŽURE

- Pokušajmo da opišemo jedan od mogućih scenarija dalje eskalacije na Bliskom istoku. Palestinski ustanak počinje na Zapadnoj obali i u Istočnom Jerusalimu. Mahmud Abas ne može da obuzda situaciju, a videvši Izrael kako sprovodi potpuni genocid u Pojasu Gaze, Palestinci pokreću sveobuhvatnu pobunu. IDF nastavlja da masakrira civile u Pojasu Gaze. Širom sveta rastu protesti protiv zapadnih proameričkih liberalnih elita koje jednoglasno stoje u korist Izraela. Hezbolahu se priključuju i gomile Arapa iz Jordana, koji probijaju kordone na granici. Njima se pridružuju Pakistan, Turska i Indonezija. Priča o talibanima koji šalju trupe na Bliski istok iz lažnih vesti postaje stvarnost. Crni barjaci Horasana se vijore nad svetom - napisao je Dugin.

Ruski filozof koji je već predvideo u prošlosti šta će se dešavati u Ukrajini istakao je da je islamski džihad već postao stvarnost koju Zapad i Izrael ignorišu.

- Rusija zauzima prvo neutralnu poziciju, ali ne žuri da podrži Izrael jer u Ukrajini ratuje sa Zapadom, koji je pak potpuno na strani Izraela. U nekom trenutku pobune u Istočnom Jerusalimu Palestinci izražavaju potrebu da ograde džamiju El Aksa radi zaštite od IDF. Naime, džamija El Aksa se pominje od samog početka ustanka u Pojasu Gaze, nazvanog "Poplava El Aksa". Izrael u borbi protiv naoružanih palestinskih militanata i u samoodbrani lansira rakete na džamiju. Ona se ruši. Put ka izgradnji trećeg hrama je prohodan, ali... Milijarda muslimana, od kojih je 50 miliona (zvanično) u Evropi, diže ustanak sada na samom zapadu - piše Dugin.

Ruski filozof naglašava da će Evropa goreti:

- U Evropi izbija građanski rat. Neki Evropljani su na strani LGBT, Soroševe i atlantističke elite, a neki sklapaju savez s muslimanima (po uzoru na Alena Sorala) i pridružuju se antiliberalnoj revoluciji. SAD koriste taktičko nuklearno oružje protiv Irana. Rusija pokreće nuklearni udar na Ukrajinu, koja po svaku cenu nastoji da se uhvati za Zapad i na svaki mogući način provocira Moskvu.

Izraelci nisu prijatelji Moskve

Republika

Foto: Tanjug/AP

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu

Dugin je u nedavnom blogu objavljenom na društvenim mrežama otvoreno rekao da Izrael nije prijatelj Rusije.
- Bez obzira na to kako se odnosimo prema Jevrejima i muslimanima, pitanje je fundamentalno: Iran je naš prijatelj, saveznik i brat, koji je podržao Rusiju u teškim vremenima, ali Izrael nije. On je vazal SAD. Sve stare i nove patriote Rusije samo treba da se sete ovoga. Iran je apsolutan, Izrael je relativan, a svi koji misle drugačije nisu sasvim pošteni prema ruskom narodu, koji je sada u smrtnoj borbi s globalnim neprijateljem. Izrael je u potpunosti podržao američke globaliste, s kojima sada vodimo rat u Ukrajini. Baš kao i Ukrajina. Ovo je ozbiljno. Sve ostalo je manje ozbiljno, a Staljinova logika postaje jasnija. Bio je za Izrael dok je Izrael bio za nas. Okrenuo se protiv njega kada je prešao na Zapad - napisao je Dugin.

KINESKA ZAMKA

I to će na kraju biti okidač za treći svetski rat:

- Treći svetski rat izbija upotrebom taktičkog nuklearnog oružja. Rusija se konačno odlučila i stala na stranu muslimana. Američki dispenzacionalisti shvataju da je došao čas. Rusija napada, iako indirektno, Izrael. U ruskoj viziji Zapad je pod direktnom vlašću Antihrista. Mnogi svetski lideri umiru, pojavljuju se novi s daleko radikalnijim uverenjima.
Kina bi u isto vreme mogla da napadne Tajvan, odvlačeći pažnju SAD i NATO, tvrdi Dugin.
Interesantno je da se neke analize Nostradamusovih proročanstava pisanih pre pola milenijuma potpuno podudaraju s Duginovim prognozama. Čuveni francuski prorok svojevremeno, što je zapisano u knjigama, treći svetski rat najavio je za 21. vek, kao i to da će on biti "verskog" karaktera. I ono što je jezivije, obojica pominju Antihrista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading