KRVAVI OBRAČUN NA SAHRANI: Tri osobe povređene, noževi leteli na sve strane!

Autor:

Svet

28.10.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan incident potresa Lipštad u Severnoj Rajni-Vestfaliji, gde je na sahrani došlo do brutalnog sukoba koji je rezultirao povređivanjem tri osobe.

KRVAVI OBRAČUN NA SAHRANI:  Tri osobe povređene, noževi leteli na sve strane!

Foto: Miloš Gajić

 Porodični spor na glavnom groblju je iznenada eskalirao tokom pogreba, kada su se nekoliko ljudi potuklo koristeći noževe kao oružje. Policija je odmah reagovala i uhapsila tri osumnjičena, a trenutno su u toku ispitivanja kako bi se rasvetlili svi detalji ovog stravičnog događaja.

Prema rečima svedoka, situacija na sahrani je bila napeta i već je postojala svađa unutar porodice koja je kulminirala ovim nasilnim incidentom. U žestokom fizičkom sukobu su povređene tri osobe, pri čemu je jedan muškarac izgubio veliku količinu krvi usled uboda nožem. Srećom, prema informacijama iz policije, njegov život nije ugrožen.

Motivi ovog napada još uvek su nepoznati, ali policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti. Očekuje se da će istraga otkriti šta je dovelo do ovakvog nasilja na tako emotivnom događaju kao što je sahrana.

Ova tragedija u Lipštadu je šokirala lokalnu zajednicu i podsetila nas na to koliko sitnice mogu eskalirati u nasilje. Svi prisutni na sahrani su svedoci ovog nemilog događaja, koji je uneo tugu i nevericu među prisutne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading