IZRAEL SPREMAN ZA KOPNENU OPERACIJU U POJASU GAZE! Palestinska enklava totalno izlovana, u nju ne stžu NI VODA, NI HRANA, NITI LEKOVI!

Autor:

Svet

21.10.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operacija će se odvijati bez striktnog grafika sve dok ne budu realizovani svi ciljevi, a to su: demontiranje političkog sistema Hamasa, napad i likvidacija Hamasovih komandanata i lica odgovornh za teroristički napad 7. oktobra, rekao je Adri

IZRAEL SPREMAN ZA KOPNENU OPERACIJU U POJASU GAZE! Palestinska enklava totalno izlovana, u nju ne stžu NI VODA, NI HRANA, NITI LEKOVI!

Foto: Tanjug/AP

Izrael je spreman da pokrene kopnenu operaciju u Pojasu Gaze koja će trajati sve dok ne budu realizovani svi ciljevi, rekao je portparol izraelske vojske Avičaj Adri.

- Izrael je spreman da krene u sledeću fazu rata, a to je kopnena operacija, i odlučiće se na taj korak u odgovarajućem trenutku... Operacija će se odvijati bez striktnog grafika sve dok ne budu realizovani svi ciljevi, a to su: demontiranje političkog sistema Hamasa, napad i likvidacija Hamasovih komandanata i lica odgovornh za teroristički napad 7. oktobra - rekao je Adri.

On je dodao da ako na političkom nivou bude postignuta saglasnostsa regionalnim i međunarodnim faktorima o isporuci humanitarne pomoći Gazi, Izrael će se pridržavati tih direktiva.

- U ovom trenutku oružanim snagama je naložena potpuna blokada Pojasa Gaze i ona se primenjuje - rekao je portparol.

U palestinsku enklavu, kako je rekao, ne stiže ništa – ni voda, ni struja ni lekovi.

Takođe je dodao da u Izraelu nema informacije o tome da je Iran učestvovao u operaciji Hamasa, ali ima „dokaza“ da Teheran podržava taj pokret.

Bonus video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading