HELIODROM, PRISTANIŠTE, SAUNA, BAZEN... NA PRODAJU PRIGOŽINOVA VILA: Impozantno zdanje se prostire na 1.200 kvadrata, a porodica traži BASNOSLOVNU SUMU za njega (VIDEO)

Autor:

Svet

04.10.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na imanju se takođe nalazi gostinjska kuća od 150 kvadrata, banjski kompleks površine 250 kvadratnih metara, izdvojena kuhinja od 28 kvadrata...

HELIODROM, PRISTANIŠTE, SAUNA, BAZEN... NA PRODAJU PRIGOŽINOVA VILA: Impozantno zdanje se prostire na 1.200 kvadrata, a porodica traži BASNOSLOVNU SUMU za njega (VIDEO)

Foto: Profimedia, youtube/printscreen/EnviWatcher

Uzbudljiva ponuda je zapanjila tržište nekretnina - vila na obali Crnog mora, koja je prema tvrdnjama, pripadala šefu Vagnera, Jevgeniju Prigožinu, sada se prodaje za impozantnu sumu od milion i po dolara!

Oglas za prodaju ovog impozantnog rekreativnog centra u Gelendžiku pojavio se početkom oktobra na poznatom sajtu za nekretnine. Objekat, koja zauzima neverovatnih 1.200 kvadratnih metara na parceli od četiri hektara, ima zapanjujući sklop pogodnosti.

Dvospratna građevina nudi pet prostranih spavaćih soba, svaka površine od 30 do 40 kvadratnih metara, kao i zatvoren deo sa sauna i bazenom veličine 400 kvadratnih metara. Na imanju se takođe nalazi gostinjska kuća od 150 kvadrata, banjski kompleks površine 250 kvadratnih metara, izdvojena kuhinja od 28 kvadrata, kuća za obezbeđenje i osoblje od 53 kvadrata, dve stambene zgrade od 70 kvadrata, heliodrom, i pristanište...

 

 

Prema lokalnom portalu Tipichkras, objekat je nekada bio korišćen za rehabilitaciju boraca PMC Vagner. Međutim, prema tvrdnjama Dmitrija Ševčenka, lokalnog ekološkog aktiviste iz Kubana, lokacija je 2016. godine iznajmljena kompaniji "Turstatus", a od 2021. godine čak 76% akcija ove kompanije pripada sinu Prigožina, Pavelu.

Ševčenko tvrdi da je lokacija u papirima označena kao "farma divljači", iako tamo nema životinja, što ukazuje na potencijalno zaobilaženje zakona, s obzirom na postavljanje ograde u šumi.

Važno je napomenuti da su Jevgenij Prigožin i njegov bliski saradnik Dmitrij Utkin tragično izgubili život u padu privatnog aviona u Tverskoj oblasti 24. avgusta. Prigožin je sahranjen na Porohovskom groblju u Sankt Peterburgu. Poslednja vest koja je privukla pažnju je navodni testament šefa Vagnera, prema kojem je jedini naslednik njegove bogate imovine upravo sin Pavel, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading