SVI MISLILI DA JE U ZATVORU! General Surovikin viđen u Moskvi u šetnji! POGLEDAJTE KAKO MU IZGLEDA SUPRUGA! (FOTO)

Autor:

Svet

04.09.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prigožin je javno hvalio Surovikina i smatran je za Vagnerovog saveznika. Pre nego što je navodno fotografisan u Moskvi, spekulisalo se da je Surovikin u kućnom pritvoru, da je bio na ispitivanju, a bilo je i onih koji su govorili da se nalazi u zloglasnom zatvoru Lefortovo.

SVI MISLILI DA JE U ZATVORU! General Surovikin viđen u Moskvi u šetnji! POGLEDAJTE KAKO MU IZGLEDA SUPRUGA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Ruski general Sergej Surovikin, bivši zamenik komandanta ruskih vojnih operacija u Ukrajini, koji nije viđen u javnosti od neuspelog puča koji je izvršio šef plaćenika Vagner Jevgenij Prigožin krajem juna, navodno je fotografisan u Moskvi u ponedeljak, prenosi Gardijan.

 

 

U periodu od neuspelog Prigožinovog puča do ponedeljka, Surovikin se nije pojavio nigde. Medijska kuća Osorožno Media objavila je fotografiju Surovikina i njegove supruge.  Nakon što je šef Vagnera odustao od pobune, spekulisalo se da je Surovikin znao šta planira. Štaviše, neki ruski generali su navodno pomogli Prigožinu da organizuje državni udar.

Prigožin je javno hvalio Surovikina i smatran je za Vagnerovog saveznika. Pre nego što je navodno fotografisan u Moskvi, spekulisalo se da je Surovikin u kućnom pritvoru, da je bio na ispitivanju, a bilo je i onih koji su govorili da se nalazi u zloglasnom zatvoru Lefortovo.

Surovikinov je poznat po nadimku "General Armagedon".

Na državnoj televiziji skoro je objavljena frampantna vest da bi Sorovikin mogao uskoro da bude ubijen. Više o tome pročitajte ovde.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading