PRIGOŽINOVA UDOVICA POVUKLA ŠOK POTEZ! Nije prošlo ni mesec dana od kako joj je muž POGINUO, ona živi kao da se ništa nije desilo! (FOTO)

Autor:

Svet

18.09.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udovica Jevgenija Prigožina šokirala potezom nepunih mesec dana od njegove pogibije.

PRIGOŽINOVA UDOVICA POVUKLA ŠOK POTEZ! Nije prošlo ni mesec dana od kako joj je muž POGINUO, ona živi kao da se ništa nije desilo! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Jevgenij Prigožin

Supruga pokojnog vođe Vagnera Jevgenija Prigožina, sa kojim ima sina i dve ćerke, povukla je potez kom se niko nije nadao. Naime, nepunih mesec dana od njegove pogibije, promenila je svoje prezime.

Udovica se sada zove Ljubov Valentinovna Кrjaževa, prenosi ruski portal Fontanka i navodi da je pod tim imenom upisana u zvanične knjige 15. septembra i nema podataka kad je podnela zahtev da promeni prezime.

 

Dodaje se da je udovica vođe Vagnera vratila svoje devojačko prezime.

Vođa plaćenika Jevgenij Prigožin, podsetimo, nastradao je 23. avgusta kada se njegov poslovni mlaznjak srušio u Tverskoj oblasti. Poslovni avion sa 10 putnika i članova posade srušio se u blizini sela Кuženkino na putu od Moskve do Sankt Peterburga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading