PRVI SNIMCI STRAVIČNOG UDESA U ITALIJI: Autobus gori nakon pada sa nadvožnjaka, broj mrtvih premašio 20, među poginulima i deca (VIDEO)

Autor:

Svet

03.10.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na terenu se nalazi više od četrdeset vozila hitne pomoći.

PRVI SNIMCI STRAVIČNOG UDESA U ITALIJI: Autobus gori nakon pada sa nadvožnjaka, broj mrtvih premašio 20, među poginulima i deca (VIDEO)

Foto: Profimedia

U strašnoj nesreći koja se dogodila nadomak Venecije, više od 20 ljudi je izgubilo živote kada je autobus sleteo sa puta i završio na pruzi, potvrdili su lokalni izvori.

Do ove kobne nesreće došlo je kada je autobus izgubio kontrolu i sleteo sa nadvožnjaka, nakon čega je izbio požar. Užasavajuće je saznati da su među žrtvama i deca, koja su stradala u ovoj tragičnoj situaciji, prenosi Kurir.

 

 

Na terenu se nalazi više od četrdeset vozila hitne pomoći, koje su brzo reagovale u nastojanju da pomognu povređenima i obezbede sve neophodne medicinske intervencije.

Italijanska premijerka Đorđa Melone je iskazala duboko saučešće porodicama žrtava u ovoj teškoj situaciji. Gradonačelnik Venecije, Luiđi Brugnaro, opisao je scene na mestu nesreće kao apokaliptične, naglašavajući duboku tugu i šok koji je zahvatio grad i zajednicu.

 

 

Ova nesreća je ne samo veliki gubitak za porodice žrtava, već i za celu zajednicu. U ovim teškim trenucima, nada se da će vlasti preduzeti sve neophodne korake kako bi se razumela uzroci ove nesreće i kako bi se osigurala sigurnost budućih putovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading