MRTAV LEŽAO U STANU NEDELJU DANA, ŽENA MISLILA DA SPAVA! Komšije osetila nesnosan smrad, ona tvrdi da nije znala da je umro: Popio je pivo i zaspao!

Autor:

Svet

29.09.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije prijavile neprijatan miris u zgradi, otkriveno telo muškarca za kog je žena tvrdila da spava.

MRTAV LEŽAO U STANU NEDELJU DANA, ŽENA MISLILA DA SPAVA! Komšije osetila nesnosan smrad, ona tvrdi da nije znala da je umro: Popio je pivo i zaspao!

Foto: shutterstock

Da komšije nisu osetile nesnosan smrad, sedamdesetogodišnjak bi ležao mrtav u svom stanu ko zna koliko i to pored svoje supruge, koja je sve vreme mislila da spava.

Slučaj je zabeležen u Varšavi, a udovica tvrdi da je mislila da joj suprog spava.

- Nisam znala da je umro. Popio je pivo i zaspao - rekla je žena za tamošnje medije, a iz čijeg se stana i dalje širi nesnosan smrad budući da u međuvremenu ništa nije očišćeno ili uklonjeno. Po telo čoveka nadležne službe su stigle 14. septembra, sumnja se da je čovek bio mrtav nedelju dana.

Njegova udovica je smeštena u hostel koji je unajmio Centar za socijalni rad, dok je stan zapečaćen dok traje istraga.

Institut za sudsku medicinu u Varšavi potvrdio je posle obdukcije da nije bilo mehaničkih povreda koje bi prouzrokovale smrt. Sa druge strane, policija ne zna šta da radi zbog velikog broja prijava na smrad koji se širi jer ćerke ne žele da pomognu, a lekari tvrde da nemaju dovoljan razlog da gospođu odvedu u psihijatrijsku ustanovu.

Uprava zgrade ponudila je gospođi čišćenje stana i kupovinu novog nameštaja, ali još nije dogovoreno ko bi to platio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading