SRPSKA PATROLA NAPADNUTA IZ AUTOMATSKOG ORUŽJA! Orban pobesneo pa se HITNO oglasio: OVIME SU PREŠLI RUBIKON! (VIDEO)

Autor:

Svet

27.09.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Orban je takođe istakao da je Briselski migracioni pakt neuspeo i da je vreme da se suočimo sa stvarnošću ovog problema.

SRPSKA PATROLA NAPADNUTA IZ AUTOMATSKOG ORUŽJA! Orban pobesneo pa se HITNO oglasio: OVIME SU PREŠLI RUBIKON! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Premijer Mađarske Viktor Orban izrazio je zabrinutost zbog porasta nasilja među migrantima i istakao da je zajednička granična patrola Mađarske i Srbije nedavno bila napadnuta iz automatskog oružja. Orban je isto tako naglasio da je vreme da se prizna da je Briselski migracioni pakt neuspeo.

U svojoj objavi na društvenoj mreži "X", Orban je upozorio na sve veće nasilje koje migrantima raste i ukazao na ozbiljnost situacije. Napad na zajedničku graničnu patrolu Mađarske i Srbije, u kojem je došlo do pucnjave iz automatskog oružja, predstavlja alarmantan događaj koji je prema Orbanovim rečima doveo do prelaska granice u pogledu bezbednosti.

 

 

Nasilje migranata je u porastu. Pre tri noći, zajednička granična patrola Mađarske i Srbije je napadnuta, pucano je iz automatskog oružja. Ovim su migranti prešli Rubikon. Vreme je da se suočimo sa činjenicama: Briselski migracioni pakt je propao - napisao je Orban.

Premijer Orban je takođe istakao da je Briselski migracioni pakt neuspeo i da je vreme da se suočimo sa stvarnošću ovog problema. Ova izjava dolazi u kontekstu rastuće zabrinutosti u Evropi zbog migracionih tokova i pokušaja kontrole granica kako bi se sprečili ilegalni ulasci i incidenti na granicama.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading