DOŠAO DA MU POPRAVI BRAVU ON GA PIŠTOLJEM UDARIO U GLAVU! Sve krenulo od poziva majke - BIZARAN incident u Beogradu!

Autor:

Hronika

26.09.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik je pokušavao da otključa vrata kako bi obavio radne zadatke, ali je vlasnik, zabrinut zbog nepoznatog prisustva, napao radnika.

DOŠAO DA MU POPRAVI BRAVU ON GA PIŠTOLJEM UDARIO U GLAVU! Sve krenulo od poziva majke - BIZARAN incident u Beogradu!

Foto: Shutterstock

Dramatičan incident se dogodio u Beogradu, gde je 28-godišnji bravarski radnik teško povređen nakon što ga je vlasnik kuće napao pištoljem tokom intervencije, prema informacijama.

Prema dostupnim podacima, bravarski radnik je došao na poziv vlasnika kuće kako bi izvršio određene popravke. Međutim, situacija je eskalirala kada je vlasnik kuće, koji je bio pijan, reagovao nasilno na prisustvo radnika.

Radnik je pokušavao da otključa vrata kako bi obavio radne zadatke, ali je vlasnik, zabrinut zbog nepoznatog prisustva, napao radnika. Udario ga je pištoljem u glavu, povredivši ga ozbiljno. Bravar je zadobio povredu u predelu temena glave i hitno je prevezen u Urgentni centar na dalju medicinsku obradu.

Istraga je pokrenuta kako bi se utvrdili tačni okolnosti ovog incidenta i razjasnilo šta je dovelo do nasilnog napada. Šokantan incident ukazuje na ozbiljne bezbednosne i pravne posledice za napadača, dok će bravarski radnik zahtevati lečenje i oporavak od ozbiljnih povreda koje je pretrpeo.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading