SIMPSONOVI PREDVIDELI DOLAZAK VANZEMALJACA: Kontrola uma, kloniranje i preuzimanje ljudskih tela - ovo je plan da POROBE Zemlju!

Autor:

Svet

14.09.2023

14:22 >> 14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U animiranoj seriji "Simpsonovi" često su se pojavljivali elementi vezani za vanzemaljce. Jedan od najpoznatijih primera je serija epizoda u kojima se pojavljuju vanzemaljci pod imenom Kang i Kodos. Ovi vanzemaljci često dolaze u Springfield i izazivaju razne neobične situacije.

SIMPSONOVI PREDVIDELI DOLAZAK VANZEMALJACA: Kontrola uma, kloniranje i preuzimanje ljudskih tela - ovo je plan da POROBE Zemlju!

Foto: Printscreen Youtube Simpsons Histories - Kang and Kodos

Kang i Kodos su postali poznati po svojim pojavljivanjima u raznim epizodama serije. Evo nekoliko ključnih informacija o njima:

 

Kang i Kodos su zelene kože, imaju velike oči i često nose svemirska odela sa kacigama. Njihovi fizički izgledi su karakteristični za stereotipe o vanzemaljcima.

 

Kang i Kodos su se prvi put pojavili u Halloween specijalnom izdanju ("Treehouse of Horror") serije "Simpsonovi". Njihova prva epizoda je emitovana u drugoj sezoni serije, pod nazivom "Treehouse of Horror". U toj epizodi, oni kidnapuju Homerovu porodicu i sprovode razne bizarnosti.

Kang i Kodos često služe kao sredstvo za satiru i parodiju na naučnofantastične i horor filmove. Njihove epizode često sadrže elemente naučne fantastike, vanzemaljske invazije i šale na račun ljudskog društva.

Kang i Kodos često prikazuju zlokobnu narav i nemoralne sklonosti, uključujući planove za dominaciju na Zemljom ili čak preuzimanje ljudskih tela.

Oni su postali kultni likovi u svetu "Simpsonovih" zbog svojih neobičnih i smehotresnih pojava. 

Planovi Kanga i Kodosa za dominaciju Zemljom često variraju i obično su smešni i nerealni. Evo nekoliko primera njihovih planova:

Kontrola uma: U drugoj epizodi, Kang i Kodos pokušavaju da preuzmu kontrolu nad umovima ljudi putem reklama i zabavnih programa na televiziji kako bi ih naterali da rade za njih.

Vampirizam: U jednoj od "Treehouse of Horror" epizoda, Kang i Kodos se pretvaraju u vampire i pokušavaju da postanu vlast na Zemlji preuzimajući telo likova iz serije.

Kloniranje: U drugoj epizodi, Kang i Kodos koriste tehnologiju kloniranja kako bi napravili kopije sebe i infiltrirali se među ljudima.

 

Posedovanje tela: U nekim epizodama, Kang i Kodos pokušavaju da preuzmu ljudska tela kako bi ostvarili svoje planove dominacije.

 

Važno je napomenuti da su ovi planovi uvek neuspešni i obično završavaju smešnim ili nerealnim situacijama koje su karakteristične za humor serije "Simpsonovi".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading