PENTAGON PRVI PUT POTVRDIO: Na OVIM mestima u svetu viđeno je najviše NLO objekata! VANZEMALJCI uveliko preleću SRBIJU?

Autor:

Razonoda

07.09.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je više nego jasno gde se najviše mogu videti objekti nepoznatog sastava i porekla, kao i koje su mu rute najčešće na nebu

PENTAGON PRVI PUT POTVRDIO: Na OVIM mestima u svetu viđeno je najviše NLO objekata! VANZEMALJCI uveliko preleću SRBIJU?

Foto: pixabay.com

Ministarstvo odbrane Sjedinjenih Američkih Država prvi put je u svojoj istoriji otkrilo na kojim su sve mestima u svetu viđeni NLO objekti!

Izbegavajući da daju odgovor da li su u tim objektima na nebu bila i bića sa drugih planeta ili ne, oni su dali jasnu i preciznu mapu sveta gde su najveća žarišta NLO objekata.

Sudeći prema upravo objavljenoj mapi, najviše sumnjivih letelica i objekata na nebu primećeno je do sada oko Nagasakija, Fukušime i Hirošime u Japanu, iznad Kalifornije, na istoku SAD kod Virdžinije i u regiji Bliskog istoka kod Sirije i Iraka.

Ta poslednja regija, ustanovljeno je da je povezana rutom sa istokom SAD. Naime, zapaženo je da su nepoznate letelice u bližoj prošlosti išle sa istoka SAD preko okeana, Velike Britanije ili Španije do centralne i jugoistočne Evrope, piše Daily Mail.

Republika

Foto: aaro.mil printscreen

 

 

Nakon što bi preletali Balkan i Srbiju, NLO objekti bi se zadržavali na tlu Iraka i Sirije. Pentagon je otkrio mapu kako bi nastavio sa koracima transparentnosti dosad tajnih podataka. Karta je utemeljena na izveštajima od 1996. do 2023. godine.

Šon Kirkopatrik, direktor Kancelarije za rešavanje anomalija u svim domenima (AARO), priznao je da su širom planete u poslednjih nekoliko decenija viđene metalne kugle koje sijaju neobičnom jačinom.

Stručnjaci zaključuju da je nova politika transparentnosti Pentagona prema NLO objektima reakcija na bibšeg obaveštajca Dejvida Gruša iz SAD koji je pred Kongresom otkrio da je Pentagon dugo prikrivao jasne dokaze o posetama vanzemaljaca Zemlji.

Interesantno je da je Pentagon ovim izlaskom u javnost sa mapom NLO žarišta potvrdio sumnje Japanaca da se iznad njihove zemlje odavno dešavaju najčudnije aktivnosti na planeti.

Japanci sumnjaju da su atomske bombe koje su svojevremeno bačene na Hirošimu i Nagasaki doprinele slanju signala u svemir koje su možda neke vanzemaljske civilizacije primile.

Tako im je, prema uverenju žitelja Japana, poslat jasan signal da ovde postoji civilizacija, posle čega su druge civilizacije počele da obilaze Zemlju. Prefektura Fukušima se zato odavno naziva “NLO gradom”, odnosno domom vanzemaljskih rasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maca

07.09.2023 12:47

Samo neka preleću možda nam i pomognu