ŠOKANTNO! U MEKSIKU POKAZANA TELA VANZEMALJACA: Imaju tri prsta, nemaju zube i nose jaja! Zvuči kao komedija, ali istraživači se kunu - SVE JE ISTINA! (VIDEO)

Autor:

Svet

13.09.2023

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žaime Mosan, novinar i ufolog, koji je decenijama vodio istrage o vanzemaljskim fenomenima, organizovao je zvaničnu svečanost u nacionalnom Kongresu Meksika da bi prikazao dva navodna vanzemaljska tela.

ŠOKANTNO!  U MEKSIKU POKAZANA TELA VANZEMALJACA: Imaju tri prsta, nemaju zube i nose jaja! Zvuči kao komedija, ali istraživači se kunu - SVE JE ISTINA! (VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter CatchUpFeed

Kako prenose meksički mediji, Mosan tvrdio da su neobični leševi stari 1.000 godina, pošto se, pod zakletvom, obratio članovima meksičke vlade i američkim zvaničnicima objavljujući svoja otkrića.

 

 

Dva mala "ne-ljudska" tela bila su izložena da ih svi vide u kutijama sa prozorima. Sićušni mumificirani primerci su po njemu, pronađeni u Kusku, Peru, i smatra se da su stari 1.000 godina. Oni su prikazani slici sa rukama sa tri prsta, bez zuba i stereoskopskog vida.

Republika

Foto: Printscreen/www.dailymail.co.uk/

 

 

Istraživači su izneli tvrdnju da leševi nisu deo „naše zemaljske evolucije“, i da je 30 odsto njihovog genetskog sastava i dalje „nepoznato".

 

Datiranje ugljenikom od strane Nacionalnog autonomnog univerziteta Meksika (UNAM) pokazalo je da su tela stara više od 1.000 godina. Pronađeni su u rudnicima dijatoma (algi) i kasnije su fosilizovani,  tvrdi Mosan pod zakletvom.

NLO uzorci, uveravao je Mosan, nedavno su proučavani na Autonomnom nacionalnom univerzitetu Meksika (UNAM), gde su naučnici mogli da izvuku DNK dokaze pomoću radiokarbonskog datiranja.

 

"Ovi primerci nisu deo naše zemaljske evolucije... Ovo nisu bića koja su pronađena nakon rušenja NLO-a", rekao je Mosan prisutnima pod zakletvom.

Prezentacija je izazvala je uzbuđenje među teoretičarima zavere na mreži - ali je takođe izazvala skepticizam.  Ali Mosan – koji je u prošlosti bio povezan sa osporavanim teorijama o vanzemaljcima – insistirao je pod zakletvom: 

Republika

Foto: Printscreen/www.dailymail.co.uk/

 

 

„Da li su vanzemaljci ili ne, ne znamo, ali bili su inteligentni i živeli su sa nama. Nismo sami u ovom ogromnom univerzumu, trebalo bi da prihvatimo ovu realnost“, rekao je on na događaju.

Tela prikazana na kongresu bila su otprilike humanoidnog oblika. Ali u vrat koji se može uvući i duga lobanja pokazuju "karakteristike" više "tipične za ptice", izveštava El Pais.

 

Takođe je utvrđeno da imaju jake, svetle kosti i da nemaju zube. Eksperti u Kongresu su pokazali rendgenske snimke uzoraka i rekli poslanicima da jedno od bića nosi "jaja" sa embrionima u sebi. Rekli su da imaju implantate od metala kadmijuma i osmijuma. Osmijum je jedan od najoskudnijih elemenata u Zemljinoj kori i smatra se najređim plemenitim metalom.

 

 

Na događaju u utorak, pojavilo se nekoliko američkih i meksičkih zvaničnika koji su govorili o neidentifikovanim vazdušnim fenomenima.

 

Abraham Avi Leb, direktor Odeljenja za astronomiju Harvarda, pojavio se putem video veze i pozvao meksičku vladu da dozvoli međunarodnim naučnicima da dalje istražuju primerke.

 

Rajan Grejvs, penzionisani direktor američke mornarice i bivši mornarički pilot, takođe je bio među prisutnima.

 

Grejvs je ranije ove godine svedočio o viđenjima UFO i vladinoj klasifikaciji. Grejvs je tvrdio da su NLO „otvorena tajna“ u vojsci i svedočio je da je njegova eskadrila redovno otkrivala neidentifikovane objekte dok je bila stacionirana na obali Virdžinije 2014.

Drugi su ispričali priče da su videli neobične događaje dok su radili širom Meksika.

Svi prisutni su zamoljeni da ustanu i polože zakletvu, uz tvrdnju da su sve date izjave istinite.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading