ĐUBRETARA "USISAO" KOLEGA! Radnik gradske čistoće POBELEO kad je shvatio gde je Florijan završio!

Autor:

Svet

28.08.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su nakačili kontejner na kuke dizalice kamiona, dizalica je počela da se nekontrolisano podiže i spušta.

ĐUBRETARA "USISAO" KOLEGA! Radnik gradske čistoće POBELEO kad je shvatio gde je Florijan završio!

Foto: Freiwillige Feuerwehr Schnakenbek

Mladić po imenu Florijan, zaposlen kao radnik čistoće u Nemačkoj, prošao je kroz dramatičan incident kada ga je kamion za odvoženje smeća gotovo "usisao" unutar sebe. Srećom, brza reakcija kolega spasila ga je od teške povrede ili smrtnog ishoda.

Incident se dogodio u Šnakenbeku, oko 9:30 ujutru, dok je Florijan radio sa svojim kolegom Leom na pražnjenju kontejnera. Dok su nakačili kontejner na kuke dizalice kamiona, dizalica je počela da se nekontrolisano podiže i spušta.

Foto: Freiwillige Feuerwehr Schnakenbek

 

U tom trenutku, deo Florijanove odeće se zakačio za deo dizalice, i on je brzo bio podignut u vazduh zajedno sa otpadom, krećući se prema unutrašnjosti kamiona gde je presa bila spremna da zgnječi otpad.

Leo, Florijanov kolega, brzo je reagovao i uspeo da zaustavi aktivaciju prese pritiskom na dugme. Tada je pozvao vatrogasce koji su brzo stigli na mesto događaja i uspeli da izvuku Florijana iz kamiona.

Foto: Freiwillige Feuerwehr Schnakenbek

 

Florijan je imao sreće što je izbegao opasnost, a zahvaljujući brzoj reakciji svojih kolega i vatrogasaca. Na Fejsbuku se zahvalio svojim spasiocima, a posebno svom kolegi Leu koji je sprečio nesreću da se dogodi.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading