PRVE FOTOGRAFIJE ČETVRTOG POKUŠAJA NAPADA NA MOSKVU DRONOVIMA! Dva su pala na kancelarijski prostor jutros, POVREĐENA jedna osoba! (FOTO,VIDEO)

Autor:

Svet

30.07.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od dronova oboren je na periferiji grada, dva druga su pala na kancelarijski kompleks.

PRVE FOTOGRAFIJE ČETVRTOG POKUŠAJA NAPADA NA MOSKVU DRONOVIMA! Dva su pala na kancelarijski prostor jutros, POVREĐENA jedna osoba! (FOTO,VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ruske vlasti izjavile da su tri ukrajinska drona napala Moskvu u ranim jutarnjim satima u nedelju. Tokom napada, jedna osoba je povređena i privremeno je došlo do zatvaranja saobraćaja na jednom od četiri aerodroma u ruskoj prestonici.

Naime, to je četvrti pokušaj napada na glavni region ovog meseca i treći ove nedelje, što je podstaklo zabrinutost zbog ranjivosti Moskve na napade dok ruski rat u Ukrajini ulazi u 18. mesec.

Jedan od dronova oboren je na periferiji grada, dva druga su pala na kancelarijski kompleks.

Čuvar je povređen, javila je ruska državna novinska agencija Tas, pozivajući se na zvaničnike za vanredne situacije.

- Ukrajinski dronovi su napali večeras. Fasade dve kule gradskih kancelarija su malo --oštećene" - objavio je gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin na Telegramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Bla Bla

30.07.2023 13:50

Sravniće Kijev.