PREDSTAVLJAO SE KAO UZORAN OTAC: Pedofil snimljen kako vuče kofer u koga je strpao OTETU devojčicu (12), žrtva pronađena PUNA UŽASNIH POVREDA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

08.07.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nego šokantan snimak prikazuje kako pedofil vuče kofer sa 12-godišnjom devojčicom u svoj stan, pošto ju je kidnapovao i rekao da će biti njegova "seksualna robinja".

PREDSTAVLJAO SE KAO UZORAN OTAC: Pedofil snimljen kako vuče kofer u koga je strpao OTETU devojčicu (12), žrtva pronađena PUNA UŽASNIH POVREDA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter

Na snimku, snimljenom u Luzijaniji, u Brazilu, vidi se 42-godišnji Danijel Moraes Bitar kako vuče teški kofer uz stepenice nakon što je oteo devojčicu ispred njene škole 28. juna, prenosi Dejli mejl.

Bittar je oteo dete sa svojom 22-godišnjom devojkom Gezieli Souza Vijeira koja ju je  u ugurala u njihov automobil i prislonila joj na lice krpu natopljenu hloroformom dok joj je pretila nožem.

 

Noge su joj vezali lisicama i zatvorili je u kofer, dok su se vozili kroz šumu šumsko kako bi bacili njen mobilni telefon.

 

Ali Bitar je uhapšen, i kasnije priznao da je imao „pedofilske sklonosti“, pošto je školski drug žrtve pozvao policiju nakon što je bio svedok užasne otmice.

Devojčica je pronađena u stanu prekrivena modricama i opekotinama, sa nogama vezanim lisicama za krevet, saopštila je policija.

Pregledi obavljeni nakon što je spasena takođe su potvrdili da je seksualno zlostavljana.

Detektiv Žoao Giljerme Medeiros rekao je medijima: „Žrtva je izjavila da je Bitar dodirivao njene intimne delove i da je bila primorana da dodiruje njegove genitalije.

„Devojka je rekla da joj je sve vreme pretio i rekao da će biti njegova seksualna robinja. Snimio je i zlostavljanja nad njom i poslao ih svojoj devojci. Žrtva nam je rekla da je pomenuo Gejzino ime na telefonu.".

 

Kada se policija prvi put suočila sa Bitarom, on je sve negirao i tvrdio da je devojka u njegovom stanu rođaka, ali je kasnije priznao i rekao da je razmišljao o „hemijskoj kastraciji“.

 

Tokom pretresa Bittarovog stana pronađeni su električni šok uređaji, kamere, seks igračke i pornografski materijal.

Na licu mesta pronađen je i kanister sa benzinom, što je navelo policiju da veruje da je možda planirao da kasnije spali telo devojčice. 

 

Policija kaže da je par proveo tri dana obilazeći školu u potrazi za žrtvom uoči zločina.

 

„U stvari, imao je na umu još jednu devojčicu, 13-godišnjakinju, koju je naš tim već intervjuisao. Ova potencijalna žrtva bila je poznata suoptuženoj jer je živela u blizini Danijelove devojke. Ova devojka je bila njihova prva meta. Iz nekog razloga, 28. juna su se predomislili i otišli ​​u školu u Luzijaniji i prvo posmatrali decu i tinejdžere, a zatim su u obližnjoj ulici prišli žrtvi koju smo našli u zatočeništvu“, rekao je detektiv Medeiros.

Bittar je rekao policajcima da je to njegov prvi zločin, ali policija kaže da postoje indicije da je možda počinio i druge zločine uz pomoć svoje devojke.

Vieira, u međuvremenu, tvrdi da ju je Bittar naterao, ali policija joj ne veruje.

 

Bittar je otpušten sa posla IT tehničara u Banco de Brasilia 29. juna, nakon što je slučaj izašao na videlo.

 

Pored posla, volontirao je i u dečijim bolnicama, a otac je devojčice.

Vieira je, majka dvoje dece, se na društvenim mrežama predstavila kao hrišćanka.

Bittar je objavio nekoliko postova na društvenim mrežama u kojima je osudio zlostavljanje dece, uključujući i jedan tekst: „Pedofilija je zločin. Prijavite to“, navodi policija.

 

"Pedofili se maskiraju u dobre ljude da priđu deci. Naišli smo na nekoliko ovakvih slučajeva. Zato roditelji treba da budu veoma oprezni. Ali čak i mi koji smo iskusni smo šokirani onim što se dogodilo", rekao je medeiros.

 

Par se suočava sa optužbama za teško protivpravno ograničavanje slobode, seksualno zlostavljanje maloletnika i mučenje. Preti im kazna do 30 godina zatvora.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading