ŽENA GA LAŽNO OPTUŽILA: Nesrećnog oca osmoro dece samozvani lovci na pedofile oteli, ZVERSKI mučili i ubili! AUSTRALIJA U ŠOKU

Autor:

Svet

26.06.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac osmoro dece Bredli "Bi Džej" Lajons je stravično mučen i pogubljen nakon što ga je njegova supruga Jana Huper, koja je zavisna od droge, lažno optužila za seksualno zlostavljanje njenih ćerki. Potom ga je zverski mučila i ubila grupa samozvanih "lovaca na pedofile".

ŽENA GA LAŽNO OPTUŽILA: Nesrećnog oca osmoro dece samozvani lovci na pedofile oteli, ZVERSKI mučili i ubili! AUSTRALIJA U ŠOKU

Foto: shutterstock

Na snimku do kojeg je došao Dejli mejl Australija vidi se kako ona vodi svog muža u smrt nakon što je "dala znak" nasilnicima da uđu u njihovu kuću u Lejks Entransu, na istoku Viktorije, i da ga napadnu. 

Snimak kamere sa imanja komšije pokazao je Lajons da prati svoju ženu u njihov dom, nesvestan užasa koji će ga zadesiti. On neće više biti viđen živ pošto su ga ugurali u prtljažnik automobila i odvezli, piše Dejli Mejl.

 

Za njegovo ubistvo, mučenje i otmicu proglašen je krivim Albert Torn (57). 

 

Torn je bio vođa bande osvetnika sa vrlo specifičnom mržnjom prema pedofilima, a njegov bes su izazvale lažne optužbe Jane Huper, žrtvine žene. Ona je u decembru 2018 rekla Tornu da veruje da je Lajons otac deteta njene 16-godišnje ćerke, a da je njena 14-godišnja ćerka takođe zatrudnela.  

Na sudu se međutim čulo da je to bila čista laž. 

Potom su u nedelju, 2. decembra 2018., Torn i njegova banda upali su u kuću i Lajonsa prebili i strpali u gepek od automobila. 

 

Nesrećni Lajons je 21 sat proveo zatvoren u prtljažniku pod žarkim letnjim suncem.

 

Potom je zverski mučen u jednoj šupi, a otmičari su ga ga uz surovu totruru prisiljavali da prizna optužbe. 

Otmičari su pretili i motornom testerom, a u izveštaju je navedeno da su mu odsekli ruku gospodinu Lajonsu.  Poroti na suđenju je rečeno da je pronađeno samo 93 odsto skeleta, a nedostaju obe noge, kosti sa ruku i vratna kost 

Jasno je jeste da je Lajons bio podvrgnut užasnom mučenju.

„Preko glave su mu držali motornu testeru da bi progovorio, udarali su ga pesnicama, polili ga toplom vodom iz čajnika“, čulo se na sudu.

Kada su završili, po svemu sudeći bez izvlačenja priznanja, Lajons je uguran nazad u prtljažnik Tornovog automobila. 

Sa peškirima zalepljenim oko glave i vezanim rukama, Torn, i dva člana njegove bande, Smit i Botom odvezli su se u divljinu.

Tamo je bio nateran da sačeka dok se iskopa plitak grob. Zatim je usmrćen hicima iz sačmare.  Na mestu ubistva ostala je jedna patrona. 

 

Na sudu se čulo da su posle proslavili svoj zločin, održavši zabavu na Tornovom imanju na kojoj su prisustvovali i supruga i deca žrtve. 

 

Supruga žrtve Jaha Huper prošle godine je osuđena na sedam i po godina zatvora, i imaće pravo na uslovni otpust posle četiri godine. 

Kazna Tornu biće izrečena kasnije ove godine. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading