DETALJI JEZIVOG ZLOČINA KOD SLANOG JEZERA: Pomorski kapetan usmrćen zbog koristoljublja - ubijen sa više uboda nožem!

Autor:

Svet

25.06.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica pomorskog kapetana iz okoline Nikšića je od ranije poznat policiji.

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA KOD SLANOG JEZERA: Pomorski kapetan usmrćen zbog koristoljublja - ubijen sa više uboda nožem!

Foto: Profimedia

Crnogorska policija

Sa više uboda nožem ubijen je pomorski kapetan u penziji Slobodan Barović (81). Ubistvo se dogodilo sinoć oko 21 sat u porodičnoj kući u naselju Broćanac, blizu Slanog jezera kod Nikšića. Policija je uhapsila Nikšićanina Petra Ćirakovića (40) osumnjičenog da je počinio ovaj zločin iz koristoljublja. 

Iz Uprave policije je saopšteno da su građani obavestili službu Odelenja bezbednosti Nikšić da je u blizini jedne porodične kuće od strane tada nepoznate osobe ubijen Barović.

- Policijski službenici su odmah po prijavi izvršili blokadu šireg lica mesta i područja Broćanac, te vršeći pretragu terena za nepoznatim izvršiocem koji se dao u bekstvo sa lica mesta, na udaljenosti od dva kilometra od mesta izvršenja, locirali lice P. Ć. (40) iz Nikšića, za kojeg se sumnja da je izvršilac ovog dela. P. Ć. je lišen slobode, a daljom pretragom terena policijski službenici pronašli su sredstvo izvršenja krivičnog dela - nož, kao i predmete koji se sumnja da potiču iz izvršenja krivičnog đela, dva mobilna telefona, 715 evra, bankovnu knjižicu, određenu količinu zlata i satova, te pasoš P.Ć - navodi se u saopštenju policije.

Dodaje se da je uviđajem utvrđeno da je Ćiraković izvršio premetačinu u kući Barovića i da je nakon zločina pokušao pobeći vozilom ubijenog Barovića. Ubica je, od ranije poznat policiji.

U Broćancu je zavladao muk... Seljani su u neverici, jer svima je teško pala ova tragedija.

- Slobo je bio divan komšija. Dolazio je ovde leti uživajući u lepotama rodnog kraja. Zimi se selio u Kotor gde je provodio ostatak godine. Dugo bi sedeli na terasi njegove kuće u hladovini i pričali. Imalo se šta čuti od njega jer je bio mnogo obrazovan. Nažalost, ludilo je zavladalo ovim svetom. Ljudi ni u poznim godinama života nemaju mira. Došlo je zlo vreme - pričaju žitelji Broćanca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading