"KOŠARKAŠA PREKO BARE, NEMA JAČEG OD JOKARE": Srbin dobio PESMU posle NBA titule: "Udri Nižo, da svi vide!" (VIDEO)

Autor:

Sport

25.06.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije poznato kako je centar Denvera reagovao na ove stihove ako ih je čuo.

"KOŠARKAŠA PREKO BARE, NEMA JAČEG OD JOKARE": Srbin dobio PESMU posle NBA titule: "Udri Nižo, da svi vide!" (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić pokorio je Ameriku i sa Denver Nagetsima stigao je do titule u NBA ligi.

Fenomenalno je Džoker odigrao čitavu sezonu, a u finalnoj seriji protiv Majami Hita bio je i MVP.

Oduševio je navijače Denvera širom Sjedinjenih Američkih Država, ali i ostatka planete, a mnogi se dive njegovom uspehu i veličaju srpskog košarkaša. Zbog svega ovoga je Jokić čak dobio i pesmu!

Krajiška grupa, Vrelo lubine, posvetila je numeru pod nazivom "Udri Nidžo" srpskom košarkašu, a pojedini stihovi idu ovako:

- Celom svetu noćna mora, jedan Srbin iz Sombora, košarkaša preko bare, nema jačeg od Jokare. Udri Niždo, da svi vide, pa neka ti i zavide. Nek ne gleda kome sveta, opet Srbin prvak sveta - stoji u tekstu pesme.

Nije poznato kako je centar Denvera reagovao na ove stihove ako ih je čuo, ali je za manje od 24 sata pesmu pregledalo preko 4.200 ljudi.

Nikola Jokić je ovu čast definitivno zaslužio, a u sezoni za nama bio je posebno dominantan u NBA ligi. Prosečno je beležio 24.5 poena, 11.8 skokova i 9.8 asistencija što mu je donelo indeks korisnosti 21.8.

Nije osvojio MVP priznanje u regularnom delu šampionata i ono je otišlo u ruke Džoelu Embidu, što mnogi košarkaški stručnjaci smatraju nepravdom, ali su Amerikanci morali da priznaju grešku u finalnoj seriji kada su morali da mu daju pehar namenjen najkorisnijem igraču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading