OVAKO NEŠTO NIKADA NISAM VIDEO! Jokić ODUŠEVIO čuvenog NBA košarkaša: Uzeo prsten, a zanima ga SAMO JEDNO!

Autor: Tanjug

Sport

18.06.2023

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krupne reči američke legende.

OVAKO NEŠTO NIKADA NISAM VIDEO! Jokić ODUŠEVIO čuvenog NBA košarkaša: Uzeo prsten, a zanima ga SAMO JEDNO!

Foto: Tanjug/AP

Nikola i Strahinja Jokić

Nekadašnji američki košarkaš Kevin Garnet izjavio je da je oduševljen skromnošću igrača Denvera Nikole Jokića.

Jokić je osvojio titulu sa ekipom Denvera u NBA ligi. Denver je u finalnoj seriji trijumfovao protiv Majamija 4:1, a Jokić je proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) finalne serije.

- Nikad nisam video igrača koji je upravo osvojio NBA prsten i da je bio jednostavno - pospan. Više ga je zanimala ćerkica, bio je isključen. Bio je ono što mi kažemo 'isključen'. Ne pitaš takvog igrača ništa, kolena su mu već u ledu, mi to zovemo 'isključen' i on je bio. Bio je kao ne, imam avion, odlazim ujutru. Kažu mu: Ali imamo paradu. Najskromnija stvar koju sam video - rekao je Garnet u razgovor sa Polom Pirsom u podkastu "Šoutajm basketbal".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

 

Jokić je u subotu sa porodicom doputovao u Srbiju.

- Posao je završen, posao je završen, ja sam otišao. Gotovo je, nemam više obaveza. Pričate o paradi? Kakva parada. Nikad nisam to video, on je jedan jedini. On je jedinstven, nikada nisam video tako nešto. Nikada nisam video da se pravi šampionska fotografija, a da je najbolji igrač u trećem redu na slici. Pogledajte dobro tu sliku - zaključio je Garnet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading