STOJIMO JEDNI UZ DRUGE! Lukašenko o odnosima Moskve i Minska

Autor:

Svet

12.06.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnosi između Minska i Moskve nastaviće da se postepeno šire i produbljuju, poručio je danas predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko.

STOJIMO JEDNI UZ DRUGE! Lukašenko o odnosima Moskve i Minska

Foto: Tanjug/AP

Šef beloruske države čestitao je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu Dan Rusije, saopštila je pres-služba beloruskog lidera.

- Ruska Federacija danas čvrsto brani nacionalne interese, stvara uslove za suvereni razvoj, dosledno jača svoje pozicije na međunarodnoj areni. Uveren sam da će odnosi Minska i Moskve, zapečaćeni vekovnim vezama prijateljstva i bratstva, nastaviti da se stalno šire i produbljuju našim zajedničkim naporima - navodi se u tekstu čestitke beloruskog lidera, prenosi RIA novosti.

Lukašenko je ruskom kolegi poželeo dobro zdravlje, uspešno sprovođenje svih planova i poduhvata, a narodu Rusije - mir i slogu.

Čestitke predsednika Belorusije upućene su i predsedniku Vlade Rusije Mihailu Mišustinu, predsedavajućoj Saveta Federacije Valentini Matvijenko i predsedniku Državne dume, Vjačeslavu Volodinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading