SOROŠ MRZI ČOVEČANSTVO: Mask uticajnog investitora uporedio sa MUTANTOM i optužio ga da želi da UNIŠTI CIVILIZACIJU (FOTO)

Autor:

Svet

16.05.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilon Mask, vlasnik kompanije "Tviter", žestoko je putem istoimene društvene mreže napao uticajnog američkog investitora i kolegu milijardera Džordža Soroša, optuživši ga da mrzi čovečanstvo.

SOROŠ MRZI ČOVEČANSTVO: Mask uticajnog investitora uporedio sa MUTANTOM i optužio ga da želi da UNIŠTI CIVILIZACIJU (FOTO)

Foto: Profimedia, Tanjug/AP, Twitter/Printscreen

Sve je počelo Maskovim tvitom u kojem je naveo da ga "Soroš podseća na Magneta", jednog od glavnih likova u filmskom serijalu o mutantima Iks men.

U trenutku pisanja ovog teksta, tu poruku je videlo više od 23 miliona ljudi na Tviteru, a među njima je bio i istraživački novinar Brajan Krasenstajn.

Foto: www.profimedia.rs

Magneto u filmu "Iks men: Apokalipsa"

Nakon što je Masku napisao da je filmski lik Magneto preživeo Holokaust i da je to uticalo na njegovo viđenje sveta, Krasenstajn je dodao da Soroša, koji je takođe preživeo Holokaust, "stalno napadaju zbog njegovih dobrih namera za koje neki Amerikanci misle da su loše samo zato što se ne slažu sa njegovim političkim stavovima".

- Ti pretpostavljaš da su to dobre namere. One to nisu. On želi da uništi samu suštinu civilizacije. Soroš mrzi čovečanstvo - poručio je Krasenstajnu Mask, koji pored "Tvitera" poseduje i druge tehnološke kompanije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading