PAPA FRANJA KAO BIJONSE: Ostao bez plave oznake na Tviteru, Mask mu traži pare (FOTO)

Autor:

Svet

21.04.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Papa Franja je ostao bez plave oznake autentičnosti naloga na Tviteru čime se pridružio pop zvezdi Bijonse kojoj je ta oznaka ranije oduzeta.

PAPA FRANJA KAO BIJONSE: Ostao bez plave oznake na Tviteru, Mask mu traži pare (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, Youtube/BEionce

Do toga je došlo zbog odluke nove uprave kompanije "Tviter", na čelu s američkim milijarderom Ilonom Maskom, da ta društvena mreža započne naplaćivanje te opcije u okviru sistema "Tviter blu".

Foto: Tanjug/AP

Papa Franja

Pored pape, među onima koji su izgubili plave kvačice su i bivši američki predsednik Donald Tramp, suosnivač "Majkrosofta" Bil Gejts i rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

Foto: Tanjug/AP

Ilon Mask

Kvačica je služila kao znak da je nalog pravi i da ne pripada trolu, ali je Mask je u novembru prošle godine najavio da će "Tviter početi da naplaćuje osam dolara mesečno za plavu oznaku kako bi ostvario nove prihode.

Foto: Tanjug/AP

Bijonse

Pored plave kvačice, društvena mreža sada nudi i oznaku u zlatnoj boji za preduzeća i sivoj za naloge vlada, državnih zvaničnika i međunarodnih organizacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading