TVITER PROMENIO SVOJ LOGO! Neočekivan potez Ilona Maska: Evo kako sada izgleda! (FOTO)

Autor:

Svet

04.04.2023

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promena je iznenadila korsinike.

TVITER PROMENIO SVOJ LOGO! Neočekivan potez Ilona Maska: Evo kako sada izgleda! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Potpuno neočekivano, logo Tvitera je iznenada promenjen i više nije poznata slika plave ptice.

Umesto toga, novi logo je pas povezanu sa popularnom kriptovalutom DogeCoin

Dok jedni spekulišu da je ovo prvoaprilska šala, drugi veruju da bi to mogao biti strateški potez Ilona Maska, vlasnika ove platforme.

Ovaj potez je naglo podigao cenu DogeCoin-a.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Novi logo Tvitera

Ilon Mask je, inače, 1. aprila najavio da će Tviter  ukloniti stare verifikovane plave kvačice, što je izazvalo pometnju među korisnicima pošto je usluga pretplate postala globalna. Kompanija je takođe nedavno uklonila logotip plave kvačice sa naloga Njujork tajmsa.

Pored toga, izveštaji pokazuju da kompanija planira da dodeli besplatne kvačice odabranim organizacijama, uključujući 500 najboljih oglašivača na platformi i 10.000 organizacija sa najviše pratilaca. inače, Tviter je odredio cenu od 1.000 dolara mesečno za organizacije (preduzeća i vladine naloge) da zadrže svoju zlatnu značku i sivu značku.

Ilon Musk je na Tviteru imao zanimljiv odgovor na ovo. Dok su korisnici platforme zbunjeni oko toga da li je Tviter bio pod sajber napadom ili je to samo strategija za povećanje vrednosti novčića, najpraćenija osoba na ovoj platformi odgovara na tvit korisnika ovako:

 

 

Koja tačno Tviter strategija stoji iza svih ovih promena? Samo će vreme pokazati, ali jedno je sigurno – novi logotip inspirisan DogeCoin-om je svakako privukao pažnju Tvitter korisnika i entuzijasta kriptovaluta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading