RODITELJIMA JE MUKA OD 8. MARTA: Jednom tati je pukao film, postavio post na Tviter i sve nasmejao: Da podignemo stambeni kredit...

Autor:

Vesti

06.03.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se Dan žena, a nepisano pravilo je da roditelje đaka i dece koja idu u vrtiće zaboli glava već nekoliko nedelja pred praznik zbog osmišljavanja kreativnog poklona za učiteljice, vaspitačice, razredne...

RODITELJIMA JE MUKA OD 8. MARTA: Jednom tati je pukao film, postavio post na Tviter i sve nasmejao: Da podignemo stambeni kredit...

Foto: shutterstock

Ipak, jedan predlog koji je osvanuo na društvenoj mreži Tviter mnoge je nasmejao, jer je anonimni roditelj naveo da bi najprikladnije bilo da se svi udruže i kupe dve garsonjere, za direktorku i razrednu.

"Ja sam mislio ovako. Da svi udružimo sredstva u jednoj banci i primamo platu na istom mestu, i onda da podignemo stambeni kredit i kupimo dve garnisere (garsonjere) – jednu za direktorku, a drugu za razrednu. To će svakako da im ostane večna uspomena na nas i mi ćemo narednih 30 godina biti vezani jedni za druge. Možemo da pitamo i decu šta misle o tome, a možda nema potrebe, složićete se. Molim vas da iznesete svoje predloge", napisao je ovaj roditelj, prenosi Telegraf.rs.

Naravno, reakcije ostalih korisnika ove mreže odmah su se nizale, jedni su nastavljali sa predlozima u sarkastičnom maniru, dok su drugi iskoristili priliku da prokomentarišu nepotrebnost skupocenih poklona.

" Za svaki 8. mart iste rasprave. Ne mogu da shvatim da nekome znači razlika između 200 i 300 dinara. Za (u našem slučaju) učiteljicu koja ti čuva nešto najvrednije što imaš u životu", naveo je jedan otac.

Ipak, pojedini su se protivili navodeći da postoje porodice kojima i 200 dinara i te kako znači, te da će sa tim novcem kupiti hleb deci. Garsonjera nije bila jedini urnebesan predlog u Viber grupama roditelja đaka srpskih škola, pa su mnogi predlagali poklon u vidu tetovaže, laptopova, belog zlata, bicikla, pa čak i "jugića".

Sudeći po komentarima tviteraša, najviše im smeta činjenica što se velika količina odvaja za poklon koij bi trebalo da bude simboličan, u vidu buketa cveća, pa se dešava da u razredu od 30 učenika svako uloži po 1.000 dinara samo za Dan žena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading