KLINTONOVA ĆERKA OPTUŽENA DA JE SATANISTA: Na internetu ponovo pokrenute priče o Čelsi i o ovom SIMBOLU (FOTO)

Autor:

Svet

09.05.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na internetu su se ponovo pojavile optužbe na račun Čelsi Klinton da je satanista, a kao dokaz za to navedene su njene navodne fotografije na kojima ćerka bivšeg američkog predsednika Bila Klintona i nekadašnje šefice Stejt departmenta Hilari Klinton u javnosti nosi lančić s izvrnutim krstom.

KLINTONOVA ĆERKA OPTUŽENA DA JE SATANISTA: Na internetu ponovo pokrenute priče o Čelsi i o ovom SIMBOLU (FOTO)

Foto: shutterstock, Tanjug-AP, Profimedid

Liz Čerčil, koja sebe na Tviteru predstavlja kao zagovornicu teorija zavere, objavila je fotografiju Čelsi Klinton sa lančićem i satanističkim simbolom na njemu.

Reč je o fotografiji koja se zajedno sa još nekoliko slika ćerke Klintonovih pojavila na društvenim mrežama u aprilu 2017.

Foto: Tanjug/AP

Hilari, Bil i Čelsi Klinton

Sajtovi koji razotkrivaju lažne vesti objavili su godinu dana kasnije da je u pitanju fotomontaža simbola grčkog krsta, koji je karakterističan po tome da ima jednake krakove.

Navedeno je da je fotomontažom donji krak izdužen tako da izgleda da Čelsi Klinton nosi izvrnuti krst.

Ćerka Klintonovih je i sama 2018. na Tviteru objavila sliku lančića sa grčkim krstom navodeći da ga često nosi i da se jasno vidi da u pitanju nije izvrnuti krst, nego da se radilo o fotomontaži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading