ISPLIVALE TRAMPOVE FOTOGRAFIJE U ZATVORSKOM ODELU?! Evo kako izgleda bivši predsednik SAD u karakterističnoj narandžastoj robijaškoj odeći! (FOTO)

Autor:

Svet

06.04.2023

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donald Tramp se pre dva dana izjasnio da nije kriv po 34 tačke optužnice.

ISPLIVALE TRAMPOVE FOTOGRAFIJE U ZATVORSKOM ODELU?! Evo kako izgleda bivši predsednik SAD u karakterističnoj narandžastoj robijaškoj odeći! (FOTO)

Foto: Tanjug-AP

Slike bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa u zatvorskom odelu dele se brzinom svetlosti na društvenim mrežama. 

Tramp gleda pravo u kameru, obučen je u crnu majicu, gleda sa strane ili koluta očima u zatvorskom odelu samo su neke od fotomontaža koje nakon njegovog saslušanja u Krivičnom sudu na Menhetnu kruže internetom.

Nekoliko navodnih policijskih fotografija koje prikazuju bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, snimljenih posle saslušanja u Njujorku, proširilo se društvenim mrežama uprkos tome što Tramp nije pozirao policijskim službenicima.

 

 

Trampu su po dolasku u sud uzeli otiske prstiju, ali nisu ga fotografisali, otkriveno je iz policije za AP.

U pitanju su lažne i montirane fotografije, a za neke je korišćena i veštačka inteligencija.

 

 

U širenju lažnih fotografija učestvovao je i Tramp koji se izjasnio da nije kriv po 34 tačke optužnice.

Bivši američki predsednik je odlučio da zaradi na vlastitim lažnim fotografijama pa na njegovim zvaničnim stranicama možete kupiti majicu na kojoj je njegova „zatvorska fotografija“, preneo je Indeks.

 

 

Podsetimo, Donald Tramp je optužen za falsifikovanje dokumenata tokom predsedničke kampanje tokom koje je platio 130.000 dolara zvezdi filmova za odrasle Stormi Danijels da ne govori o njihovoj aferi.

On je čitav slučaj nazvao "uvredom nacije" i rekao da je u pitanju montiran proces.

Nikada nisam mislio da bi se tako nešto moglo dogoditi u Americi. Jedini zločin koji sam počinio je da neustrašivo branim našu naciju od onih koji žele da je unište  - rekao je Tramp pristalicama okupljenim u njegovoj kući u Mar-a-Lagu u Palm Biču na Floridi, preneo je Rojters.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading