RUSI U STRAHU! ISPLIVALI NOVI SATELITSKI SNIMCI: Čeka se prolećna invazija Ukrajinaca - SVE SPREMNO NA KRIMU, OTKRIVEN PLAN!

Autor:

Svet

04.04.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rovovi su počeli da se pojavljuju na Krimu, a to su sada zabeležili i satelitski snimci.

RUSI U STRAHU! ISPLIVALI NOVI SATELITSKI SNIMCI: Čeka se prolećna invazija Ukrajinaca - SVE SPREMNO NA KRIMU, OTKRIVEN PLAN!

Foto: www.profimedia.rs

Vojnik u rovu

Isplivali su novi satelitski snimci Krima koji pokazuju zamršenu mrežu rovova na okupiranom poluostrvu Krim. Rusija je izgradila desetine odbrambenih struktura, koje se protežu kilometrima, piše Vašington post. Dodaje se da zgrade pokazuju strah Rusije od gubitka Krima.

Rovovi se grade kombinacijom mašina i fizičkog rada. Počeli su da se pojavljuju na celom poluostrvu, ali izgleda da su koncentrisani duž priobalnog područja. Utvrđenja su izgrađena u iščekivanju prolećne ofanzive ukrajinskih snaga, piše VP.

 

 

Rusi su dronovima gađali Odesu

Ruska vojska je rano jutros napala stratešku luku Odesa dronovima, saopštile su rano jutros lokalne vlasti.

- Neprijatelj je upravo napao Odesu dronovima. Pričinjena je materijalna šteta - navodi se u saopštenju.

Ukrajinska PVO je tokom noći oborila 14 iranskih dronova Šahed-136 i Šahad-131. Dronovi su verovatno ispaljeni sa istočne obale Azovskog mora, navode ukrajinske oružane snage. Rusija je, navodno, sinoć prema Ukrajini poslala ukupno 17 dronova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading