MEDVEDEV UPOZORAVA: "Mirovnjaci“ koji stignu u Ukrajinu postaju legitimne mete za uništenje

Autor:

Svet

31.03.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je da će takozvani NATO mirovnjaci ući u sukob na strani naših neprijatelja, dovesti situaciju do tačke bez povratka i izazvati treći svetski rat, poručuje bivši ruski predsednik.

MEDVEDEV UPOZORAVA: "Mirovnjaci“ koji stignu u Ukrajinu postaju legitimne mete za uništenje

Foto: Tanjug/AP

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev upozorio je da će svi "mirovnjaci" koji se pojave na liniji fronta bez saglasnosti Rusije biti uništeni.

- Očigledno je da su takvi "mirovnjaci" naši direktni neprijatelji. Vukovi u ovčijoj koži. Oni će biti legitimna meta za naše oružane snage ako budu postavljeni na prve linije fronta bez saglasnosti Rusije sa oružjem u rukama i kao direktna pretnja - napisao je Medvedev na Telegramu.

On je dodao da zemlje Alijanse nastavljaju da daju sve od sebe da kijevski režim "napune oružjem, tenkovima i drugom vojnom opremom", kao i slanjem ubica i krvavih plaćenika.

Foto: Tanjug/AP

 

- Na svaki mogući način podržavaju, veličaju banderovce, daju im razne nagrade i medalje. Dovodite svoje "mirovne" trupe u Ukrajinu sa mitraljezima i tenkovima, u plavim šlemovima sa žutim zvezdama. Kako će se ovo završiti, pokazuje istorijat operacija koje su izvele Sjedinjene Države i njihovi saveznici u raznim delovima sveta. Tragedije u Koreji, Vijetnamu, Jugoslaviji, Iraku, Avganistanu i mnogim afričkim zemaljama - naveo je Medvedev.

Prema njegovim rečima, jasno je da će "takozvani NATO mirovnjaci jednostavno ući u sukob na strani naših neprijatelja, dovodeći situaciju do tačke bez povratka i izazvati treći svetski rat, kojeg se toliko plaše na rečima".

- Ostaje samo da se razjasni da li je Evropa spremna na dugi niz kovčega svojih "mirovnjaka"? - upitao je Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading