ZVEZDA SAJTA ZA ODRASLE PRONAĐENA MRTVA: Kloi Lav izvršila samoubistvo, sumnja se da je ovo razlog!?

Autor:

Svet

07.03.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ejmi Gregori (24), poznatija kao Kloi lav pronađena je mrtva u svom domu u Bariju u Velsu 2. januara.

ZVEZDA SAJTA ZA ODRASLE PRONAĐENA MRTVA: Kloi Lav izvršila samoubistvo, sumnja se da je ovo razlog!?

Foto: Foto WNS

Ejmi je bila zvezda na "Bejbstejšnu", poznatom sajtu za odrasle, a patila je od anksioznosti i depresije.

Hitna pomoć je pozvana na lice mesta dva dana posle novogodišnje noći gde je, nažalost, proglašena mrtvom.

Porodica i prijatelji opisali su Ejmi kao odlučnu, duhovitu, pametnu i lepu mladu ženu. Njena mama Karina odala je počast nakon tragedije.


- Ejmi je bila pametna, ambiciozna, duhovita mlada žena nežnog srca i divnog smeha. Sa 24 godine, Ejmi je iskusila više od većine u njenim godinama. Bila je izdržljiva, snažna i lepa devojka koja je prebrodila mnoge borbe i iskoristila svoj kratki život na najbolji način. Njenoj porodici će jako nedostajati. Nedostajaće nam njen smeh, njen savršeni osmeh, njen obraz, njen humor i njena živahna ličnost - rekla je majka.
Republika

Foto: Foto WNS

 


Na društvenim mrežama je postavljena stranica za prikupljanje sredstava i prikupljeno je preko 6.500 funti.

U postu na stranici piše:

- Ejmi je bila duhovita, pametna i lepa mlada žena i veoma su je voleli njena porodica i prijatelji. Bila je jake volje, ambiciozna i izdržljiva. Smejala se glasno, osmeh širok, a srce veliko. Ona je volela životinje i obožavala je svoje dve krznene bebe Benija i Blanku. Ejmi je radila kao glamurozni model i bila je veoma voljena koleginica u svojoj radnoj porodici na televiziji Babestation, gde je bila poznata kao njen radni alias Kloi Lav. Kloi je imala mnogo obožavatelja i ljudi koji su brinuli o njoj i njenoj blistavoj ličnosti doneli su mnogo svetla u ono što često može biti mračna industrija. Nažalost, to svetlo nije uvek bilo dovoljno jako da sija za Ejmi sve vreme i često se borila sa napadima duboke depresije.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading