OTKRIVAMO! POKUŠALA DA GA OSTAVI: Ovo je Karolina koju je muž ubio u Nemačkoj na DAN ZALJUBLJENIH

Autor: Ekipa Republike

Hronika

16.02.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saznanjima Republike, Srbin koji je u Kelnu, u utorak, ubio ženu, pa sebe, je Mario Ignjatović (43) iz Majdanpeka, a njegova žena je Karolina Ignjatović (42), iz istog grada.

OTKRIVAMO! POKUŠALA DA GA OSTAVI: Ovo je Karolina koju je muž ubio u Nemačkoj na DAN ZALJUBLJENIH

Foto: Facebook-Karolina Ignjatović

Mario i Karolina Ignjatović

Nemačka policija još istražuje kako je došlo do stravičnog zločina na Dan zaljubljenih, a kako saznaje naš portal, supružnici su u Kelnu živeli oko godinu dana.

- Doselili su se tamo iz Majdanpeka, a u braku su skoro 10 godina. Otišli su u Nemačku trbuhom za kruhom, kako bi deci stvorili bolju budućnost. Karolina ima sina iz prvog braka, a sa Mariom ima ćerkicu koja je tek krenula u prvi razred osnovne škole. Njen sin je ostao da živi kod oca, a ćerkica kod njihove rodbine. To je bilo privremeno dok ne srede papire za sve - opisuje prijatelj Ignjatovića za Republiku.

Kako dalje dodaje, za Maria su svi govorili da je preke naravi.

- Svi smo znali da je maltretirao i prethodnu partnerku, i da ga se jedva rešila, a i da je zlostavljao Karolinu, čak i kad je bila trudna. Bez razloga je znao da plane i da bude agresivan. Voleo je da pije, a da i meša alkohol sa tabletama. Sada je i Karolina rešila da ga ostavi, jer više nije mogla da ga trpi, ali izgleda da ju je zbog toga ubio - objašnjava naš sagovornik.

Republika

Foto: Facebook-Karolina Ignjatović

Na fotografijama izgledali srećno

Kako saznajemo, Karolina je u Nemačkoj radila kao babica, a Mario kao taksista.

Njeni prijatelji se već dva dana opraštaju od nje na društvenim mrežama, a uzgred i proklinju nasilnog Maria.

- Kakav bi to monstrum od nečoveka mogao da uradi...svojoj ženi! Sačuvaj nas Bože od ovakvih ludaka i divljaka, polusveta - napisala je jedna prijateljica na Karolininom Fejsbuk profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading