OGLASIO SE SAVETNIK ZELENSKOG: Ovo je namerna provokacija Moskve!

Autor: Republika

Svet

02.03.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savetnik ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog rekao je da se u Brjansku radi o "namernoj provokaciji" Rusije.

OGLASIO SE SAVETNIK ZELENSKOG: Ovo je namerna provokacija Moskve!

Foto: Tanjug-AP, Wikipedia/Office of the President of Ukraine

Priča o „ukrajinskim diverzantima“ u Brjanskoj oblasti „klasična provokacija“. Lažni izveštaj koji šire ruski propagandisti tvrdeći da je ukrajinska diverzantsko-izviđačka grupa prešla u Rusiju namerna je provokacija, ruska klasika. Rusija nastoji da „uplaši svoj narod“, napisao je na Tviteru Mihail Podoljak, savetnik šefa kabineta predsednika, prenosi Ukrinform.

- Priča o ukrajinskoj diverzantskoj grupi u RF je klasična namerna provokacija. RF želi da uplaši svoj narod da bi opravdao napad na drugu zemlju i rastuće siromaštvo posle godine rata. Partizanski pokret u RF je sve jači i agresivniji. Bojte se svojih partizana - rekao je Podoljak.

Ranije su po ruskim propagandnim medijskim platformama počeli da kruže izveštaji o navodnoj „pucnjavi sa ukrajinskom „diverzantsko-izviđačkom grupom“ koja je navodno prodrla na rusku granicu u regionu Brjanska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading