OVAKO IZGLEDA VRTIĆ NAKON PADA HELIKOPTERA U UKRAJINI: Svuda delovi letelica, naokolo KRŠ I LOM, policija strahuje od OVOGA! (FOTO)

Autor:

Svet

18.01.2023

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ukrajini je danas pao helikopter nedaleko od Kijeva, a tom prilikom poginulo je najmanje 18 osoba, među kojima je i troje dece.

OVAKO IZGLEDA VRTIĆ NAKON PADA HELIKOPTERA U UKRAJINI: Svuda delovi letelica, naokolo KRŠ I LOM, policija strahuje od OVOGA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Policija strahuje da će se broj poginule dece verovatno povećati, budući da policija još uvek pretražuje ruševine u blizini mesta ne kom se srušio helikopter.

Na zastrašujućim snimcima mogu se videti unutrašnjost vrtića u kome je izbioplamen nakon.

Zvaničnici očekuju da će broj poginule dece porasti dok pretražuju mesto nesreće u potrazi za žrtvama i preživelima, prenosi britanski Miror.

Među ubijenim odraslim osobama bili su roditelji koji su vodili svoju decu u školu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

pad helikoptera

 

Ukrajinski ministar unutrašnjih poslova Denis Monastirski, njegov zamenik Jevhen Jenjin i državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Jurij Lubkovič bili su među onima koji su se nalazili u helikopteru kada je pao na vrtić u Brovarima, gradu istočno od Kijeva.

Nije bilo reči o tome da li je nesreća bila nesreća ili rezultat rata sa Rusijom, iako neki zvaničnici spekulišu da je to mogao biti slučaj sabotaže.

Republika

Foto: Tanjug/AP

pad helikoptera u Ukrajini

 

Nakon što je požar lokalizovan, a povređeni prevezeni u bolnice, na društvenim mrežama su se pojavili snimci i fotografije unutrašnjosti vrtića, prenosi Telegraf.

Na mestu gde su se do skoro igrala deca sada se nalaze ruševine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

pad helikoptera na vrtić

 

Na snimcima koji se šire mrežama vide se uglejnisana vrata koja su od siline udara odvaljena sa šarki, dok su svuda po dvorištu razbacani delovi olupine helikoptera, kao i tela poginulih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kameni Jagodina

28.01.2023 23:00

RAT. ZAUSTAVITE RAT. IMA HLEBA ZA SVE.