JOŠ JEDAN U NIZU NAPADA NA MEGAN MARKL: Snimci potvrđuju teoriju da vojvotkinja nije bila u drugom stanju - ŠTA JE ISTINA? (VIDEO)

Autor:

Svet

06.01.2023

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnoviji video zapis potkrepljuje teoriju da Megan Markl nije bila trudna.

JOŠ JEDAN U NIZU NAPADA NA MEGAN MARKL: Snimci potvrđuju teoriju da vojvotkinja nije bila u drugom stanju - ŠTA JE ISTINA? (VIDEO)

Foto: Profimedia

Megan Markl

Društvenim mrežama kruže snimci Megan Markl u danima trudnoće, kojima se "dokazuje" da ona u stvari nije bila u drugom stanju, ondosno da je za trudnoću imala surogat majku.

Najnoviji video zapis potkrepljuje napade na Megan Markl i nastavlja teoriju zavere, a sastoji se od kompilacije fotografija koje govore kako vojvotkinja od Saseksa nikako nije imala pravi trudnički stomak.

- Nijedna trudnica ne može da čučne dok su joj noge spojene. Megan je feministkinja, zaštto jednostavno ne prizna da je imala surogata?! - stoji na očetki snimka uz niz fotografija Megan Markl u poodmakloj trudnoći gde se vidi kako čuči.

Sladeća fotografija pokazuje kako se savija vojvokinjin stomak kada se na njega nasloni dečja glava. Postvaljeno je pitanje - da  li se ijednoj trudnicina svetu ovo zaista desilo.

Prikazan je i video zapis kako se Meganin trudnički stomak neprirodno pomera sa jedne na drugu stranu  dok ona korača.

 

 

U kompilaciji  je usledio niz fotografija koje pokazuju kako je stomak  vojvotkinje od Saseksa jako  visoko  iako je ona pred sam  porođaj. Inače, tada je karakteristično da se beba spušta ka kanalu, te je stomak jako nisko.

Takođe, tu su i fotografije nesrazmerne veličine stomaka u odnosu na datume. Kasniji dani u mesecu prikazuju ponegde čak manji stomak od prethodnih.

Sve ovo u nizu potkrepljuje uverenje Britanaca, ali i celog sveta da vojvotkinja od Saseksa krije veliku tajnu o svojoj trudnoći. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading