BAKA (83) DELI SNIMKE SA SVOJIM 46 GODINA MLAĐIM PARTNEROM: Javnost šokirana bizarnim video zapisima - on je moj faraon (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

04.01.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Egipćanin Muhamed Ahmed Ibriham (37) i supruga Ajris Džouns (83) često objavljuju snimke na Jutjubu.

BAKA (83) DELI SNIMKE SA SVOJIM 46 GODINA MLAĐIM PARTNEROM: Javnost šokirana bizarnim video zapisima - on je moj faraon (FOTO/VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Ajris Džouns Muhamed Ibriham

Britansko-egipatski par je dospeo u žižu javnosti najpre zbog velike razlike u godinama - čak 46. Oni su se već pojavljivali i po britanskim emsijama pričajući o svojoj vezi.

Sada Egipćanin Muhamed Ahmed Ibriham (37) i supruga Ajris Džouns (83) često objavljuju snimke na Jutjubu i time često dokumentuju svoju svakodnevicu.

Supružnici su u braku nešto manje od godinu dana, a nakon što je Mohamed dobio vizu, zajedno žive u Samersetu u Velikoj Britaniji.

Nedavno je ova penzionerka podelila snimak na kome se vidi kako je njen mlađani suprug nežno češlja.

- Ajrisina kosa je fantastična. Sjajna je. Ona je čista žena - priča Mohamed, a trenutak posle ova baka dodaje kako i njen suprug ima "divne, crne lokne".

Par je snimak završio tako što je razmenio strastven poljubac.

U narednom snimku, ovaj Egipćanin pokazuje svoje tek ispeglane bele košulje uz reči: "Ajris pegla moju odeću. Hvala ti. Moja žena, moja dobra žena, ja sam srećan čovek".

Ova 82-godišnjakinja je gostovala u brojnim televizijskim emisijama, a sasvim otvoreno je govorila o tome da ima intimne odnose sa suprugom, kao i da su u tu svrhu koristili specijalizovane gelove.

- Mohamed je moj faraon. On je čisti Egipćanin. On je veoma, veoma seksi. Predivan je čovek - rekla je voditeljima u jednoj emisiji.

Vremešna Britanka ranije je medijima ispričala da je bila razdvojena od Mohameda više od godinu dana tokom pandemije koronavirusa.

- Sve o čemu pričamo je kako će nam biti kada se ponovo vidimo. Toliko mi nedostaje, samo želim da bude sa mnom u Velikoj Britaniji. Da nije dobio vizu, osećala bih se kao da je došao smak sveta. Kao da je mrtav, ali zapravo nije mrtav - kao da je nestao - ispričala je ona tada i dodala da bi Mohamed mogao da radi u elektrani jer je odličan inženjer i da bi to pomoglo britanskoj ekonomiji.

 

 

Nakon Ajrisinog povratka u Veliku Britaniju, par je bio primoran da sačeka godinu dana pre ponovnog susreta, jer je Muhamed čekao da mu se odobri britanska viza, a njena porodica nije bila oduševljena jer su mislili da je Mohamed sa njom samo zbog papira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading