PAO SA 15. SPRATA, CIPELE MU PRONAŠLI U HODNIKU: Tinejdžer (18) otišao na žurku sa prijateljima, a onda je naprasno NESTAO

Autor:

Svet

29.12.2022

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari na spratu ispod su čuli "glasan prasak".

PAO SA 15. SPRATA, CIPELE MU PRONAŠLI U HODNIKU: Tinejdžer (18) otišao na žurku sa prijateljima, a onda je naprasno NESTAO

Foto: GoFundMe

U satima pre nego što je poginuo nakon što je pao sa 15. sprata solitera u Sautholu, 18-godišnji Šeik Muhamed Jašer Aumer je bio "veseo i nasmejan".

Ali njegovo telo je otkriveno nešto posle 8 sati ujutru sledećeg jutra, kada je drugi stanar otvorio zavese na balkonu i pronašao njegovo beživotno telo.

Njegovi prijatelji su bili okupljeni na maloj zabavi 27. aprila kada su primetili da je nestao. Međutim, mislili su da je možda otišao kući, prenosi "Mi London".

Iz suda je rečeno da se Šeik preselio sa Mauricijusa kada je imao tri godine, ali da je zbrinut nakon što je doživeo fizičko zlostavljanje i zanemarivanje.

Tokom narednih godina proveo je vreme na brojnim mestima u Hilingdonu, Harou i Eseksu, ali je često bio premeštan zbog svog ponašanja.

Međutim, sa 16 godina uspeo je da "preokrene svoj život" tako što je postao poslovni administrator.

Ranije tog dana, proveo je vreme sa svojom prijateljicom Tiom Džons. Njih dvoje su otputovali Uberom na adresu u Ešvel Hausu gde su se sastali sa još četvoro tinejdžera i počeli da piju alkohol.

Između 20.00 i 22.00 sata, grupa je konzumirala MDMA i uzela azot-oksid, a Tija je rekla sudu da je Šeik bio "veseo" i da nije primećeno ništa zabrinjavajuće.

Drugi svedok, Bejli Holand-Najtli, rekao je da je ranije uveče Šeik sedeo na ogradi balkona leđima okrenut ciglanom zidu. Ona ga je upozorila da ne sedi tamo, zabrinuta da bi mogao da padne, a on je poslušao njeno upozorenje i vratio se na zabavu gde su nastavili da piju i slušaju muziku.

Međutim, u 22.30, stanari na donjem spratu su čuli "glasan prasak" na svom balkonu dok su gledali televiziju. Stanar je pogledao kroz prozor da proveri da li ima uljeza, ali zbog lošeg osvetljenja nije primetio Šeikovo telo.

U narednim satima, Šeikova prijateljica Tia mu je poslala niz poruka u kojima ga je pitala gde se nalazi.

Primetili su da su mu cipele ostale u hodniku, a ranac u kupatilu, ali je grupa došla do zaključka da je on sigurno napustio zabavu i otišao kući.

Sledećeg jutra, stanari obližnjeg stana otkrili su beživotno telo tinejdžera nakon što su podigli roletne na balkonskim vratima.

Hitne službe su kontaktirane u 8.12 sati i Šeik je proglašen mrtvim na licu mesta, a službenici metropolitanske policije pokrenuli su pretres zgrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading