ENDRU TEJT OSTAJE 30 DANA U PRITVORU! Rumunski sud doneo odluku!

Autor:

Svet

31.12.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija je prihvatio predlog tužilaštva.

ENDRU TEJT OSTAJE 30 DANA U PRITVORU! Rumunski sud doneo odluku!

Foto: Cobratate

Endru Tejt

Četvorostruki svetski šampion u kik boksu Endru Tejt provešće narednih 30 dana u jednom rumunskom zatvoru nakon što je uhapšen u vezi sa navodnom trgovinom ljudima, silovanjem i formiranjem organizovane kriminalne grupe.

Kontroverzni bivši borac postao je popularan tokom protekle godine zbog svojih video snimaka u kojima se izražavaju stavovi o ženama koje se smatraju mizogenim, kao i zbog način života i zarađivanje novca. U četvrtak je u njegovu kuću upala policija, koja je njega i njegovog brata Tristana odvela na ispitivanje.

Endru (36) i Tristan (34) poznati su po tome što se razmeću svojim bogatstvom na mreži u ekstravagantnim video snimcima, nakon što su zaradili milione šampionskom karijerom u kik boksu. Još viralniji su postali kada su se pojavili snimci na kojima su odvedeni iz njihove luksuzne kuće i privedeni od strane policije na ispitivanje.

Republika

Foto: Cobratate

Endru Tejt

Još dve osobe, čije ime tek treba da budu objavljeno, takođe su uhapšene i odvedene u policijsku stanicu u Bukureštu gde su zadržane 24 sata. Govoreći za BBC, portparol Uprave za istragu organizovanog kriminala i terorizma (DIICOT) rekao je da su tužioci podneli zahtev za zadržavanje Tejta u "pritvorskom centru" dodatnih 30 dana.

Sudija je sada presudio da on narednih mesec dana mora da provede u navedenom pritvorskom centru.

Tejta je pod istragom DIICOT-a, a izveštaji u Rumuniji tvrde da su on i njegov brat ispitani u vezi sa navodnim formiranjem organizovane kriminalne grupe koja je koristila devojke u video-snimcima za odrasle. Obojica su ispitani nakon što je policija rekla da je pronašla dve žene koje su tvrdile da su držane protiv njihove volje u njihovoj vili. Pušteni su dok je istraga u to vreme trajala.

Rumunski tužioci rekli su da su četvorica osumnjičenih „izgleda stvorili organizovanu kriminalnu grupu sa ciljem regrutovanja, smeštaja i iskorišćavanja žena tako što su ih primorali da kreiraju pornografski sadržaj. Oni bi stekli značajne sume novca“.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter/Andrew Tate

Endru Tejt

I Endru i Tristan su se ranije hvalili svojim uspehom u industriji 'camgirls', gde bi se žene pojavljivale na veb kamerama sa klijentima koji su platili da razgovaraju sa njima. Oni tvrde da su zaradili milione kroz ovu industriju, a Endru je čak i ranije predavao onlajn biznis kurseve o tome kako muškarci mogu da zarade novac.

Podsetimo, Endru je nakon hapšenja objavio misteriozan tvit: "Matriks je poslao svoje agente", aludirajući na poznati film iz 1999. godine.

Portparol Tejta rekao je za Dejli Miror u četvrtak uveče: „U ovom trenutku ne možemo da iznesemo nikakve detalje u vezi sa navodnim izveštajima da su oni uhapšeni; međutim, Endru i Tristan Tejt imaju najveće poštovanje prema rumunskim vlastima i uvek će pomoći i pomoći kako god mogu“.

Takođe, u medijima se spekulisalo da ga je video snimak koji je objavio na Tviteru, a kojim je odgovorio ekološkoj aktivistkinji Greti Tunberg odao, odnosno da je kutija pice pokazala njegovu lokaciju i da je to iskoristila rumunska policija.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter/Andrew Tate

Endru Tejt

Greta se i oglasila nakon njegovog hapšenja napisavši: "Eto šta se desi kada ne reciklirate kutije od pice".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading