KOŽNA GARNITURA, SIGURNOSNA SOBA, SVE PRŠTI OD LUKSUZA! U ovoj vili živi Endru Tejt u Rumuniji! (FOTO)

Autor:

Svet

30.12.2022

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako izgleda vila u kojoj živi kontroverzni influenser.

KOŽNA GARNITURA, SIGURNOSNA SOBA, SVE PRŠTI OD LUKSUZA! U ovoj vili živi Endru Tejt u Rumuniji! (FOTO)

Foto: Cobratate

Endru Tejt

Luksuzni rumunski kompleks kontroverznog influensera Endrua Tejta, u koji je juče upala policija, bio je prepun oružja, superautomobila i šahovske table posvećene njegovom ocu, vidi se u snimcima koje je postavljao na društvenim mrežama.

Tejt je uhapšen u svom skrovištu u Piperi, Voluntari, na periferiji Bukurešta, kao deo navodnog kriminalnog lanca sa njegovim bratom Tristanom i dvojicom Rumuna, za koje se veruje da je bivša policajci.

Oni su zadržani 24 sata zbog sumnje da su počinili silovanje, trgovinu ljudima i organizovali kriminalnu grupu,  a tom prilikom je izvršen pretres njegove vile i drugih imanja. užioci su danas zatražili da mu se pritvor produži za 30 dana.

Influenser, koji je tvrdio da je „trilioner“, ali se veruje da poseduje 100 miliona funti, redovno prikazuje svoj raskošan način života u svojoj betonskoj tvrđavi, uključujući i 33 superautomobila.

Snimci enterijera objavljeni na njegovom i Instagram profilu njegovog brata pokazuju plišane kožne sofe, visokotehnološku sigurnosnu sobu sa višestrukim živim CCTV kanalima i staklene vitrine za njegove kik boks pojaseve.

Jedna staklena garderoba na temu Džejmsa Bonda pokazuje niz oružja i crnih jakni.

Čini se da je soba obložena drvetom sa kožnim foteljama i radnom stolicom prostorija u kojoj je snimio svoj sada već naširoko ismevani odgovor Greti Tunberg.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter/Andrew Tate

Endru Tejt

Takođe poseduje veliku šahovsku tablu kao počast svom ocu Emoriju Tejtu, međunarodnom majstoru koji je bio među 2.000 najboljih aktivnih igrača na svetu.

Studio za video ćaskanje je smešten 500 metara od glavnog imanja, gde je nekoliko žena pronađeno tokom policijske racije u aprilu.

Sa ovog sajta, on takođe vodi svoju „Hustlerovu akademiju“ gde mu 127.000 uglavnom muškaraca i dečaka plaća 39 funti mesečno za savete o bogaćenju i suočavanju sa životom koji mu je još jedan izvor prihoda.

On je istakao da se u Rumuniju preselio pre 5 godina sa svojim bratom Tristanom koji živi na poslednjem spratu vile.

- Nisam silovatelj, ali mi se sviđa ideja da jednostavno mogu da radim ono što želim. Volim da sam slobodan - rekao je Tejt u snimku objavljenom na Jutjubu. 

Bivša zvezda Velikog brata bila je pod istragom policije u Velikoj Britaniji zbog optužbi za zlostavljanje pre nego što se preselio u Rumuniju.

Dodao je u odvojenom intervjuu objašnjavajući zašto ga je privukla Rumunija: - Volim da živim u društvu u kojem moj novac, uticaj i moć znače da nisam ispod niti dužan da poštujem ove **** zakone. - 

Međutim, tužioci su sada rekli da su braća osumnjičena za navodni lanac organizovanog kriminala i seksualno iskorišćavanje najmanje šest žena, koje su regrutovane, smeštene i prisiljene da snimaju pornografske video snimke za prodaju na internetu.

Misteriozan tvit

- Matriks je poslao svoje agente - napisao je jutros Tejt, što je njegovo prvo oglašavanje nakon vesti o hapšenju.

 

 

Sličan komentar je dao i kada su ga naoružani policajci vodili u lisicama dok je rekao u kameru: 'Matriks me je napao'.

Tejt je ranije rekao da veruje da živimo u matrici u kojoj računari programiraju ljude da rade dok ne umru, pozivajući se na blokbaster film o simuliranoj stvarnosti.

Koncept filmova je poslednjih godina prihvatio veliki broj teoretičara zavere krajnje desnice i grupa za ljudska prava.

Oglasila se i Greta Tunberg

Veruje se da je njegova prepirka na mreži sa Gretom Tunberg doprinela tome da policija utvrdi njegovu tačnu lokaciju, budući da mu u video klipu koji je objavio stiže pica na kojoj se jasno vidi logo poznate rumunske picerije.

Greta Tunberg je tim povodom jutros objavila tvit:

- Ovo se dešava kada ne reciklirate kutije od pice. -

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading