ENDRU TEJT NIKADA NEĆE POSETITI SRBIJU! Ovo je razlog!

Autor:

Svet

30.12.2022

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom snimku na Jutjubu Tejt se dotakao i dolaska u Srbiju.

ENDRU TEJT NIKADA NEĆE POSETITI SRBIJU! Ovo je razlog!

Foto: Printscreen/Youtube/EmergencyMeetingClips

Nekadašnji kik-bokser Endru Tejt (36), koji je mnogo poznatiji postao zbog luksuznog načina života, svojih profila na društvenim mrežama i skandaloznih izjava na račun žena, uhapšen je juče u Rumuniji. Njemu se na teret stavlja trgovina ljudima, što bi mogao da bude i ključni razlog za njegovu selidbu iz Engleske u Rumuniju tokom 2017. godine.

Postoji nekoliko njegovih izjava o tome zašto se preselio na istok Evrope, a o tome zašto nikada neće posetiti Srbiju govorio je samo jednom! Zapravo, nije pričao on već njegov brat Tristan (34), takođe bivši kik-bokser, koji je sedeo pored endrua dok su neobavezno ćaskali sa fanovima. Braća su u oblaku dima napravljenog od skupocenih tompusa ispričali detalje iz borilačke karijere, uz poseban osvrt na svog učitelja, učesnika rata u Jugoslaviji. Ovo je Endru Tejt:

- Ne želim da idem u Srbiju. Otkriću vam razlog zašto neću da idem u Srbiju. Imam prijatelje iz Srbije, imam prijatelje koji su bili u Srbiji, ali ja ne idem u Srbiju. Postoji sam jedan razlog. Ja sam stara škola, džentlmen pun poštovanja. Čovek koji je Endrua i mene naučio da se borimo je iz Bosne i on je ratovao protiv Srba kada je bio rat. Zbog toga ja ne mogu da odem u Srbiju i tamo se zabavljam ako će njega uznemiriti. Mogao sam da odem u Srbiju, ali nisam. Previše poštujem mog trenera da bih tako nešto uradio. Ne mrzim Srbe, ali kažem da nikada neću otići tamo jer sam stara škola - izjavio je Tristan Tejt. Tako je trener saznao za Amira Subašića, koji je u građanskom ratu ranjen od strane Srba. 

Podsećamo, Tejt je prethodnih dana došao u centar pažnje javnosti jer je preko društvenih mreža pokušao da isprovocira Gretu Tunberg. Kažemo pokušao jer se njegova namera nije ispunila - Greta je odgovorila na Tviteru, a kada je Endru mislio da zadaje udarac koji će završiti raspravu, policija ga je uhapsila. "Pao" je zbog kutije pice koju nije sklonio iz kadra, a koja je policiji u Rumuniji pomogla da ga locira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading