OSTAVIO LEKARE U ŠOKU: Starac u sebe nabio bizaran predmet, zbog njega evakuisali bolnicu (FOTO)

Autor:

Svet

21.12.2022

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruje se da je izopačeni pacijent ubacio predmet u svoj anus radi s*ksualnog zadovoljstva.

OSTAVIO LEKARE U ŠOKU: Starac u sebe nabio bizaran predmet, zbog njega evakuisali bolnicu (FOTO)

Foto: Shutterstock

Bolnica, reanimacija u bolnici

Francuska bolnica delimično je evakuisana u subotu nakon što je stariji građanin stigao sa artiljerijskom granatom iz Prvog svetskog rata u rektumu, piše Njujork post.

Jedan 88-godišnji pacijent posetio je bolnicu u Tulonu kako bi uklonio eksplozivni antikvitet, ali je umesto toga izazvao bombašku uzbunu, izvestio je francuski portal Var-Matin.

Uzbuna je u subotu uveče trajala od 21 do 23 sata, što je zahtevalo intervenciju deminera, evakuaciju odraslih i pedijatrijskih hitnih slučajeva, kao i preusmeravanje hitnih slučajeva. Rizikom smo morali da upravljamo u reaktivnim okvirima, preduzeli smo sve mere predostrožnosti – rekao je portparol bolnice, prenosi Objektiv.

 

 

Stručnjaci za uklanjanje bombi na licu mesta utvrdili su da su male šanse da granata eksplodira unutar osobe.

Umirili su nas rekavši nam da je reč o kolekcionarskom predmetu iz Prvog svetskog rata, koji je koristila francuska vojska – rekli su u bolnici.

Zapanjeni lekari su tada započeli zahvat uklanjanja predmeta, koji je bio skoro 21 cm dug i više od 5 cm širok, iz rektuma čoveka.

Veruje se da je izopačeni pacijent ubacio predmet u svoj anus radi s*ksualnog zadovoljstva.

Jabuka, mango ili čak konzerva pene za brijanje… Navikli smo da neobične predmete nalazimo tamo gde ne treba. Ali granata? Nikad! – rekao je jedan doktor.

Lekari su bili primorani da starijeg čoveka odvedu na operaciju i naprave mu rez na stomaku da bi uklonili relikviju. Prema izveštajima iz bolnice, on je sada “dobrog zdravlja” i očekuje se da će se potpuno oporaviti od operacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading