ODVRATAN PRIZOR NA FLORIDI: Dete živelo u kući punoj izmeta, 300 pacova slobodno šetalo po objektu (VIDEO)

Autor:

Vesti

12.12.2022

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena sa Floride uhapšena je nakon što su službenici šerifove kancelarije pronašli dete koje živi u kući koja je bila puna životinjskih izmeta, žohara i stotina pacova koji su lutali naokolo.

ODVRATAN PRIZOR NA FLORIDI: Dete živelo u kući punoj izmeta, 300 pacova slobodno šetalo po objektu (VIDEO)

Foto: Citrus County Sheriff's Office

Šenon Mari Morgan (38) uhapšena je po 12 tačaka optužnice za okrutnost prema životinjama i jednoj tački za zanemarivanje dece. Njena kaucija je određena na 26.000 dolara.

Prema kancelariji šerifa okruga Citrus, službenici su 7. decembra došli u kuću na Beverli Hilsu na Floridi zbog pritužbe o nasilju nad životinjama.

- Odmah po ulasku u rezidenciju, osoblje Šerifove kancelarije je preplavio oštar miris amonijaka - napisali su iz agencije na Fejsbuku.

Oni su navodno pronašli nekoliko kaveza i staklenih akvarijuma ispunjenih zmijama i glodarima. Po kući su slobodno trčali pacovi i mačke, saopštila je šerifova kancelarija.

- Nagomilavanje fekalnih materija i urina u kući i kavezima izazvalo je najezdu muva, žohara i drugih buba. Službenici koji su se kretali po kući bili su zatečeni drugim žalosnim uslovima kao što su smeće, prljavo posuđe i pokvarena hrana razbacana po celoj rezidenciji, uzrokujući da više žohara i muva prožima područje.

 

 

U drugoj prostoriji, rekli su da su pronašli još dva kaveza u kojima su bili tvor i pas.

Šerifova kancelarija je saopštila:

- Kavez tvora je bio prepun mokraće i izmeta, a kavez psa je bio premali. Obe životinje su bile lišene hrane i vode.

Službenici su zatim ušli u drugu spavaću sobu, u kojoj je živelo dete, u kojoj je navodno bilo smeće nagomilano po podu, a dušek je bio prekriven bubašvabama.

- Krv je takođe primećena na podu gde su mačke jele pacova - opisala je šerifova kancelarija.

U trećoj spavaćoj sobi, vlasti su saopštile da su pronašle 50 glodara u kavezima "pored preko 300 drugih glodara koji slobodno šetaju".

Službenici za kontrolu životinja uklonili su iz kuće sedam mačaka, jednog psa i jednog tvora. Šerifova kancelarija saopštila je da je kuća obezbeđena za dalju istragu koja uključuje uklanjanje ostalih preostalih životinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading