NJUJORK OBJAVIO RAT PACOVIMA! Traži ŠERIFA za njihovo tamanjenje! "Idealni kandidat je visoko motivisan i pomalo krvožedan", a od plate boli glava!

Autor:

Svet

02.12.2022

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko god bude izabran za tu ulogu biće plaćen do 170.000 dolara godišnje.

NJUJORK OBJAVIO RAT PACOVIMA! Traži ŠERIFA za njihovo tamanjenje! "Idealni kandidat je visoko motivisan i pomalo krvožedan", a od plate boli glava!

Foto: pixabay.com

Kancelarija gradonačelnika Njujorka Erika Adamsa traži "direktora za uništavanje glodara" - ili "cara pacova", kako ga mnogi nazivaju - da se bori protiv "pravog neprijatelja" Velike Jabuke.

- Idealni kandidat je visoko motivisan i pomalo krvožedan - piše u oglasu za posao objavljenom ove nedelje.

Ko god bude izabran za tu ulogu biće plaćen do 170.000 dolara godišnje.

Opisuje se kao „posao 24/7 koji zahteva izdržljivost i umešnost “za stanovnike grada (pacove) sa stavom, lukavim humorom i opštom aurom zločesti“.

Odgovornost budućeg direktora uključuju razvoj strategija za ublažavanje uticaja pacova, upravljanje projektima i političkim inicijativama u gradskim agencijama i vođenje borbe praktičnim tehnikama istrebljenja.

- Pacovima će se mrzeti ovaj oglas za posao. Ali 8,8 miliona Njujorčana i vaša gradska vlada spremni su da rade sa vama na smanjenju populacije pacova, povećanju čistoće i sprečavanju kuge - navodi se u oglasu upućenom zainteresovanima.

To je najnoviji razvoj događaja u „ratu protiv pacova“ koji je počeo u oktobru, nakon što su prethodni napori da se kontroliše populacija glodara u gradu doneli loše rezultate.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading