JEZIVI SNIMAK UZNEMIRIO JAVNOST: Šetao se, pa prišao policajcu s leđa i UPUCAO ga u glavu (VIDEO)

Autor:

Svet

30.11.2022

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak 25. novembra se dogodio stravičan zločin u Filadelfiji kada je nepoznati napadač prišao policajcu iza leđa i pucao mu u glavu!

JEZIVI SNIMAK UZNEMIRIO JAVNOST: Šetao se, pa prišao policajcu s leđa i UPUCAO ga u glavu (VIDEO)

Foto: twitter.com/WEPR19

U petak 25. novembra se dogodio stravičan zločin nasred ulice u Filadelfiji u Sjedinjenim Američkim Državama, piše američki "6abc". U popodnevnim časovima je nepoznati napadač u naselju Frankvord prišao policajcu iza leđa i pucao mu direktno u glavu.

Na snimku sa sigurnosnih kamera se vidi kako osumnjičeni muškarac (37) izlazi iz ulaza u zgradu i kreće da hoda ka policajcu držeći distancu. U jednom trenutnu ubrzava korak i dolazi direktno iza leđa policajcu koji je bio na dužnosti. Napadač je izvukao pištolj, pucao mu u glavu i otišao. Policajac je momentalno pao na trotoar.

- To je smelo. To je drsko i definitivno ćemo učiniti sve što možemo da odmah rešimo - rekao je zamenik komesara policije Filadelfije Frenk Vanore.

Povređeni policajac je nekako preživeo ovaj pokušaj ubistva i trenutno je u stabilnom stanju. Motiv napada i dalje nije poznat.

- Razgovaram s njim svaki dan. On je dobar momak, stvarno fin momak - rekao je Bamba Sisoko iz Frankforda, prenosi Mondo.

Napadač je i dalje u bekstvu i sve policijske službe su se dale u intenzivnu potragu za njim. Policija Filadelfije moli sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju o osumnjičenom da im se jave.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading