MNOGIMA JE OMILJEN SOS U MEKDONALDSU, A IZNENADIĆETE SE OD ČEGA JE NAPRAVLJEN! Ljubitelji brze hrane u šoku: Jedem svaki dan i nikad ne bih pomislio!

Autor:

Svet

18.10.2022

06:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obožavaoci Mekdonaldsa ostali su zbunjeni nakon što su otkrili kakva se vrsta voća zapravo nalazi u kultnom slatko-kiselom sosu lanca brze hrane, a jedna osoba je izjavila da je 'potresena do srži'

MNOGIMA JE OMILJEN SOS U MEKDONALDSU, A IZNENADIĆETE SE OD ČEGA JE NAPRAVLJEN! Ljubitelji brze hrane u šoku: Jedem svaki dan i nikad ne bih pomislio!

Foto: pixabay.com

Brojni obožavatelji Mekdonaldsa ostali su zapanjeni nakon što su shvatili da slatko-kiseli sos lanca brze hrane sadrži ono što su neki opisali kao „najgore voće koje postoji“. Evan-Mai Gillott, 27, tvrdi da je ostala "potresena" nakon što je saznala da njen omiljeni sos sadrži voće, a da nikada nije ni toliko "povezala" začin sa voćem.

Deleći svoje radoznalo otkriće na mreži, Evan-Mai je zamolila druge da pokušaju da pogode koje voće zapravo sadrži kultni sos. Mnogi su ostali jednako iznenađeni odgovorom kao i ona, a jedna osoba je bila užasnuta da „najgore voće koje postoji čini najukusniji sos“.

Prelazeći na TikTok, sa video snimkom koji je od tada prikupio više od 242.000 pregleda i 13.000 lajkova, Evan-Mai je pitala svoje pratioce: „Jesam li ja jedina koja do danas nisam znala od kojeg voća se pravi?“

Republika

Foto: Printscreen/TikTok

 

Korisnica TikTok-a je potom otkrila da je voćni sastojak zapravo kajsija, a ne ananas ili mango kako su neki pogrešno pretpostavili, ostavljajući mnoge njene pratioce u stanju potpunog zaprepašćenja.

Jedna osoba je dahnula: "Bila sam 100% ubeđena da je to ananas, možda zato što ga stavljaju u male kadice kada dobiješ Kineze".

Drugi je razmišljao: "Rekao sam mango tako samouvereno. Nisam imao pojma da je to čak i voće, ovo je sve. Jedem i nikad ne bih pomislio". 

Treći je izjavio: "Nije ni čudo što mi se ne sviđa! Kari devbojka dok ne umrem."

Evan-Mai se prisećala:

- Kada sam saznala da je kajsija, bila sam potresena do srži jer ga nisam povezivala ni sa voćem. Godinama sam jela slatki i kiseli sos iz Mekdonaldsa koji ide uz pomfrit, uvek sam to volela.

Pre otprilike nedelju dana sam osvojila besplatan obrok monopolom i dok sam jela sos postala sam radoznala od čega je zapravo napravljen. Pa sam pročitala sastojke i bio potpuno šokiran kada sam saznala da je od kajsija.-

Ona je navela da nikada nije razmišljala o sastavu, ali da se sada pita i koji začini idu u sos i odakle mu braon boja.

- Pretpostavila sam da to neće svi znati, pa sam morala da podelim svoje otkriće sa svojim kolegama ljubiteljima Mekdonaldsa. Ispostavilo se da su svi iznenađeni kao i ja, a čak sam i sada saznala da kari sos koristi kajsije. - 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading