BIZARAN SNIMAK IZ AMERIKE: Jelen besno napada ženu! (VIDEO)

Autor:

Svet

09.10.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvenim mrežama proširio se video snimak iz Sjedinjenih Američkih Država na kome se može videti interakcija divlje životinje i čoveka u nepredviđenim i urbanim okolnostima.

BIZARAN SNIMAK IZ AMERIKE: Jelen besno napada ženu! (VIDEO)

Foto: printscreen/Telegram

Nesvakidašnju scene zabeležile su sigurnosne kamere jedne od kuća u američkoj državi Vajoming, koja je poznata po raznovrsnom biljnom i životinjskom svetu. 

Naime, srednjovečna žena po izlasku iz svog doma, na svoje iznenađenje, ugledala je odraslog jelena na svom prilazu. Jelen je bio zaprepašćen i uplašen bar koliko i zbunjna žena. 

Ka divljoj životinji odmah je potčao porodični pas koga se jelen lako otarasio i sklonio ga svojim velikim rogovima. Ova scena uplašila je zatečenu gospođu koja je krenula glasno da vrišti, što je dodatno uznemirilo jelena. 

 

Jelen je počeo da napada unezverenu ženu, nanevši joj povrede u predelu leđa i stomaka. Čim je čuo buku i vrisku, iz kuće je izašao stariji muškarac koji prvo sklonio jelena od žene koja je ležala na podu, a zatim se udaljio sa svojim psima.

Ubrzo se životinja primirila, a žena je uhvatila slobodan trenutak i pobegla u kuću. 

Navodi se da su komšije veoma inzenađene ovim događajem, iako kažu kako su navikli na prisustvo diljvih životinja u prirodi i na putevima koji prolaze kroz šume.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading